Meg – Az őscápa Online Sorozatok

Meg – Az őscápa Online Sorozatok magyar felirattal, Meg – Az őscápa Online Sorozatok magyar film 720p, Meg – Az őscápa Online Sorozatok online film nézése ingyen magyarul, Meg – Az őscápa Online Sorozatok teljes film magyarul indavideo

.

Kérjük, adja meg a filmcímeket a jobb keresési eredményekhez. Ha nem talál eredményt, próbálja meg frissíteni az oldalt.

meg+–+az

Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa    09 August 2018
5.9
TMDb: 5.9/10 2,235 votes
Nézd online

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

A kisfiú meg az oroszlánok

A kisfiú meg az oroszlánok

A kisfiú meg az oroszlánok    01 January 1979
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

Lázár Ervin a mese és a valóság elemeit ötvöző történetében Peti beköltözteti az elhagyott pajtába az öreg oroszlánt, aki Bruckner Szigfrid névre hallgat. Peti később megsajnálja a magányos oroszlánt, és Viktor segítségével elindul kiszabadítani Szigfrid párját, Szilviát, aki egy cirkuszban raboskodik. Az akció sikerrel jár, de Peti apja úgy dönt, hogy lebontja a pajtát. Viktor és Gabriella mindent megtesznek, hogy a tervet megakadályozzák, végül Peti apja meggondolja magát és a kisfiú képzeletének lakói boldogan élhetnek az elhagyott pajtában tovább.

A tökös, a török, az őr meg a nő

A tökös, a török, az őr meg a nő

A tökös, a török, az őr meg a nő    10 April 2002
6
TMDb: 6/10 147 votes
Nézd online

Reggio, a fegyőr (Benoît Poelvoorde) minden héten megteszi Moltes, a rab (Gérard Lanvin) számait a lottón. Egyszer csak a számok bejöttek, a nyeremény 15 millió. Másnap reggel viszont Reggio eltűnik, mire Moltes megszökik, pedig mindössze 47 nap van hátra büntetésébol. A meglepett Reggiot sikerül nyakon csípnie, aki furcsa történettel áll elő: felesége Afrikába ment és nála van a nyertes szelvény. Reggio és Moltes elindulnak Bamako felé, ám utánuk ered a Török (José Garcia), Moltes esküdt ellensége, illetve az ő testőre, egy acélfogú óriás. Egyikük sem számolt azonban a helyi rebellis tuaregek kapzsiságával.

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. - Még drágább az életed    02 July 1990
6.8
TMDb: 6.8/10 2,748 votes
Nézd online

John McClane (Bruce Willis) felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót.

Mentsük meg az elefántokat!

Mentsük meg az elefántokat!

Mentsük meg az elefántokat!    24 April 2015
8
TMDb: 8/10 1 votes
Nézd online

Az afrikai elefántok száma drámai sebességgel csökken az orvvadászok és az elefántcsont-kereskedők illegális tevékenysége miatt. A természetvédők hiába kongatják a vészharangot évtizedek óta, a korrupt és erőtlen helyi kormányzatok képtelenek megfékezni az ormányosok szisztematikus mészárlását. Ezt látva egy bátor és elkötelezett család a saját kezébe vette a dolgok irányítását a kenyai vadonban.

Ki ölte meg az elektromos autót?

Ki ölte meg az elektromos autót?

Ki ölte meg az elektromos autót?    04 August 2006
7.4
TMDb: 7.4/10 80 votes
Nézd online

Ez volt az egyik leggyorsabb, leghatékonyabb autó, amit valaha is készítettek. Villannyal, elektromossággal működött, nem bocsátott ki szennyező anyagot, és az autóipar élmezőnyébe röpítette az amerikai technológiát. Azok a szerencsés kevesek, akik vezethették, többé nem akartak megválni tőle. Akkor miért zúzta be a General Motors az EV1 elektromos járműflottáját az arizonai sivatagban? A Ki ölte meg az elektromos autót? A dokumentumfilm végigköveti a GM EV1 életét és titokzatos halálát, megvizsgálja hogy milyen kulturális és gazdasági hullámokat keltettvetett, és ezek a hullámok hogy verődtek vissza a kormány és a nagy üzleti vállalkozások termeiben.

Én és én meg az Irén

Én és én meg az Irén

Én és én meg az Irén    22 June 2000
6.3
TMDb: 6.3/10 1,631 votes
Nézd online

Megesett már, hogy két férfi ugyanabba a nőbe lett szerelmes. Az is előfordult, hogy két rendőr üldözte szerelmével ugyanazt a szőkeséget. Charlie szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont bosszúálló, perverz disznó. Valójában a két fickó egy és ugyanaz. A Rhodes Island-i rendőrség skizofrén járőrének kettéhasadt két fele ugyanazt akarja. Irénre történetesen más is vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja a kezét, hanem levágni. A lány menekül, egyetlen segítsége a két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, megpróbálják kiütni egymást a nyeregből.

Izgass fel, az istenit

Izgass fel, az istenit

Izgass fel, az istenit    19 August 2011
6.2
TMDb: 6.2/10 82 votes
Nézd online

Alma egy nyomasztóan kis városban él Norvégiában, 15 éves és nagyon izgatja már a testiség. Méghozzá olyan szinten, hogy ez kihat tulajdonképpen egész életére, sőt környezetére is, és természetesen ebből vicces helyzetek alakulnak ki.

Áldd meg az állatokat és a gyermekeket

Áldd meg az állatokat és a gyermekeket

Áldd meg az állatokat és a gyermekeket    18 October 1971
8.5
TMDb: 8.5/10 6 votes
Nézd online

Örök probléma az elfoglalt szülők szemében, mit csináljanak a gyerekekkel a hosszú nyári szünidő alatt. Az ifjúsági tábor ideális helynek tűnik arra, hogy pár hétre megszabaduljanak csemetéiktől, a nevelésükkel járó gondoktól. Teft és a többi problémás kamasz azonban a táborban is beilleszkedési zavarokkal küzd. Váratlanul megtalálják a közös hangot: ki kell szabadítani a közeli rezervátumban őrzött bölényeket. Sietniük kell, mielőtt a közelgő vadászidény ürügyén halomra lőnék őket. A mentőakció azonban tragédiába torkollik.

Tartsa meg az aprót!

Tartsa meg az aprót!

Tartsa meg az aprót!    09 June 1992
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

Magánéleti és munkabeli válságokkal küzdve egy fiatal kaliforniai festő - aki már képtelen festeni és képtelen szeretni - ellopja barátnője autóját és visszatér gyerekkora színhelyére, Montanába.

Nézd meg az anyját...

Nézd meg az anyját...

Nézd meg az anyját...    07 June 2004
5.7
TMDb: 5.7/10 3 votes
Nézd online

Tess szeretné egyenesben tudni lánya jövőjét. Azért fordul az internetes társkereső szolgálathoz, hogy megtalálja számára a tökéletes férfit. Úgy tűnik, minden a legjobb úton halad, hiszen ideális jelölt is akad. Az anyai elképzelés azonban váratlanul visszájára fordul, amikor Tess beleesik a kiválasztott férfiba. Lánya így egyszeriben vetélytárs lesz a számára. Tess szórakoztató története a legjobb példa arra, hogy a szerelem nem ismer korlátokat, a legképtelenebb helyzetekben képes lángra gyújtani a szíveket.

Etesd meg az Isteneket

Etesd meg az Isteneket

Etesd meg az Isteneket    25 November 2014
3.4
TMDb: 3.4/10 8 votes
Nézd online

Két testvér visszatér egy kisvárosba, gyökereik után kutatva. Szüleik meghaltak, nem is ismerték őket, viszont valami ösztönözi őket, hogy megtudják pontosan mi is történt velük. Ahogy az idő telik rádöbbennek, hogy a kisvárosnak furcsa múltja van. Minél jobban belemélyednek a misztikus történetbe, annál nagyobb veszélybe sodorják önmagukat .

Hosszú még az út hazáig

Hosszú még az út hazáig

Hosszú még az út hazáig    24 September 2015
7.3
TMDb: 7.3/10 4 votes
Nézd online

A film a koreai háborúban játszódik, a fegyverszünet előtti 3 napban. Nam-Bok dél-koreai katona. Egyszerű gazdálkodó volt, mielőtt a hadseregbe került. Nam-Bok azt a megbízást kapja, hogy egy titkos dokumentumot adjon át egy meghatározott időben és helyen, de az észak-koreai hadsereg támadása miatt Nam-Bok elveszíti a dokumentumot. Eközben Young-Gwang egy észak-koreai katona. Ő egy tank legénység tagja. Dél felé tartva csapatát bombázzák, és ő marad az egyetlen. Már kész hazatérni, de útközben ő találja meg a dokumentumot. A két férfi a nyugati fronton találja magát egymással szemben.

Micimackó csodálatos világa 7. - Oszd meg az örömöd!

Micimackó csodálatos világa 7. - Oszd meg az örömöd!

Micimackó csodálatos világa 7. - Oszd meg az örömöd!    03 October 2003
2
TMDb: 2/10 1 votes
Nézd online

Ezúttal is fontos dolgokat tanulhatunk a Pagonyban lakó barátainktól. Például azt, hogy mennyivel szebb és könnyebb az életünk, ha vannak barátaink, akik segítenek, ha bajba kerülünk és megosztják velünk javaikat, ha úgy hozza a szükség. Malacka nem tud kikeveredni egy fránya csuklás-rohamból, de szerencsére számíthat legjobb barátjára, Micimackóra, aki ha kell a föld alól is kerít gyógyírt kis lelki társa nagy bajára.

Megáll az idő

Megáll az idő

Megáll az idő    07 October 1982
7
TMDb: 7/10 3 votes
Nézd online

Budapest, 1956. november 4. Köves István és Bodor László az éjszaka leple alatt, a romos utcán elássák fegyvereiket. Köves vöröskeresztes teherautón elhagyja az országot. Felesége egyedül marad két fiával, Gáborral és Dinivel. A hatvanas évek elején megjelenik náluk a börtönből akkor szabadult Bodor. Ő lesz a család új feje. Gábor az orvosi egyetemre készül, bár tudja, hogy apja miatt nem sok reménye van a felvételre. Dini gimnazista. Szukics Magdába szerelmes, és a negyedikes Pierre-t bámulja. Az iskolabálokon rock and roll szól, Elvist bálványozzák és utánozzák. Dinit egyre mélyebb válságba sodorják bontakozó érzelmei, nevelőapja megalkuvó intelmei és a felnőtt világ sok más ellentmondása. Miután egy botrány miatt Pierre-t kizárják a gimnáziumból, egy lopott autón Dini és Magda is elindul vele Nyugatra.

Megacápa az óriáskrokodil ellen

Megacápa az óriáskrokodil ellen

Megacápa az óriáskrokodil ellen    21 December 2010
2.6
TMDb: 2.6/10 55 votes
A skorpió megeszi az ikreket reggelire

A skorpió megeszi az ikreket reggelire

A skorpió megeszi az ikreket reggelire    01 May 1992
10
TMDb: 10/10 1 votes
Nézd online

Tamás szerelemből nősült. Amikor első gyermekük megszületik, örömmel szeretné közölni a hírt nagyanyjával, de a telefon félrekapcsol. Pannival, a csinos fotóslánnyal hozza össze a végzet. Hamarosan tisztázódik a félreértés, s végül Panni egy üveg pezsgővel állít be a telefonfülkébe. A koccintás hosszú csókban végződik.

Jack Jack

Jack Jack

Jack Jack    12 November 2008
5.2
TMDb: 5.2/10 3 votes

Nyilvánvaló svéd HD filmek lejátszása vagy egy reflexiós válság, amikor végtelen DVDRip Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez kizárólag annak a ténynek köszönhető, hogy a további filmek és programok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, ne mosolyogjon. De a kockázat az, hogy az integrál egy pokoli minősítő. De amikor találkozol, készen áll az életre. A következetesség érdekében felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy kihasználja az efebé előnyeit a kedvenceiben, és szinte mindig késő.

Ezután felsorolok egy listát, amely azt jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobilfilmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálni kell és ajánljuk, amikor a regisztrációs jegyzéknek részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyon tényezőit napokra, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságokra osztják. Ne felejtsd el elmenni a tündérek tele minden történet a mirliflore, a hátsó damoiseau. Gyere ide a makacsság miatt, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert óriási a mozgás. Ha összekapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társasági webes könyvtárat.