【:: Thor 2011 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Thor (2011) Online Filmek Magyarul Videa HD

2011-04-21 NA Thor

Filmek::Magyar Felirat

01:54:00

Thor teljes film magyarul indavideo 720p

Thor Online Filmek Magyarul Videa HD Thor meggondolatlan tette miatt újra fellángol egy régi háború. Büntetésül a Földre száműzik, ahol kénytelen az emberek között élni. Amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, Thornak el kell döntenie, melyik oldalra áll.

 • Kiadási dátum: 2011-04-21
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Thor online filmek ingyen

Thor teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Thor film

Thor filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Thor

 • Kenneth Branagh
  Director
 • Ashley Edward Miller
  Screenplay
 • Zack Stentz
  Screenplay
 • Don Payne
  Screenplay
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Kevin Feige
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2011-04-21

Film költségvetés:
$150,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Thor

Thor – Filmesek és színészek

Thor

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Thor

Natalie Portman
Jane Foster
Thor

Tom Hiddleston
Loki
Thor

Anthony Hopkins
Odin
Thor

Stellan Skarsgård
Erik Selvig
Thor

Idris Elba
Heimdall

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Thor online film magyarul, Thor videa teljes film magyarul, Thor film letöltés magyarul, Thor teljes film magyarul, Thor online sorozatok, Thor online film ingyen, Thor ingyen film magyarul, Thor youtube film magyarul, Thor online film nézése ingyen magyarul, Thor teljes film magyarul, Thor magyar film 720p, Thor akció film magyarul, Thor online film magyarul, Thor online film sorozatok, Thor film letöltés ingyen, Thor online mozifilm, Thor online film letöltés, Thor online film mobilon, Thor ingyen film letöltés, Thor online filmnézés, Thor ingyen filmnézés, Thor ingyen online film, Thor teljes film magyarul, Thor teljes film magyarul videa, Thor videa teljes film magyarul, Thor film a neten, Thor teljes film magyarul indavideo, Thor film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.