【:: Halálfutam 2008 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Halálfutam (2008) Online Filmek Magyarul Videa HD

2008-08-22 NA Halálfutam

Filmek::Magyar Felirat

01:45:00

Halálfutam teljes film magyarul indavideo 720p

Halálfutam Online Filmek Magyarul Videa HD A nem is olyan távoli jövőben a Halálfutam elnevezésű brutális autóverseny a legnézettebb tévéműsor Amerikában. A versenyzők elvetemült gyilkosok, akik oldalukon szexi navigátorokkal, felturbózott járgányokkal gyilkolásszák egymást a győzelemért. A szabályok egyszerűek: ha valaki megnyer öt versenyt, szabadon távozhat, vagy holtan marad a börtönsziget speciális pályáján. A tét nagy, a nézettség és a fogadások busás hasznot hoznak a börtön igazgatónőjének. Az autóversenyző Jensen Ames ártatlanul került rácsok mögé. Arra kényszerül, hogy a legendás versenyző, Frankenstein szerelésében részt vegyen a versenyen.

 • Kiadási dátum: 2008-08-22
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: Impact Pictures / Universal Pictures / Relativity Media / Cruise/Wagner Productions / H2S2 Filmproduktionsgesellschaft / Scion Films /
 • Műfaj: Akció Thriller Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Halálfutam online filmek ingyen

Halálfutam teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Halálfutam film

Halálfutam filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Halálfutam

 • Paul W.S. Anderson
  Director
 • Paul W.S. Anderson
  Screenstory
 • Paul W.S. Anderson
  Screenplay
 • Paul W.S. Anderson
  Producer
 • Jeremy Bolt
  Producer
 • Dennis E. Jones
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
GB 2008-08-22

Film költségvetés:
$45,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Halálfutam

Halálfutam – Filmesek és színészek

Halálfutam

Jason Statham
Jensen Ames
Halálfutam

Joan Allen
Warden Hennessey
Halálfutam

Ian McShane
Coach
Halálfutam

Tyrese Gibson
Machine Gun Joe Mason
Halálfutam

Natalie Martinez
Elizabeth Case
Halálfutam

Max Ryan
Pachenko

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Halálfutam online film magyarul, Halálfutam videa teljes film magyarul, Halálfutam film letöltés magyarul, Halálfutam teljes film magyarul, Halálfutam online sorozatok, Halálfutam online film ingyen, Halálfutam ingyen film magyarul, Halálfutam youtube film magyarul, Halálfutam online film nézése ingyen magyarul, Halálfutam teljes film magyarul, Halálfutam magyar film 720p, Halálfutam akció film magyarul, Halálfutam online film magyarul, Halálfutam online film sorozatok, Halálfutam film letöltés ingyen, Halálfutam online mozifilm, Halálfutam online film letöltés, Halálfutam online film mobilon, Halálfutam ingyen film letöltés, Halálfutam online filmnézés, Halálfutam ingyen filmnézés, Halálfutam ingyen online film, Halálfutam teljes film magyarul, Halálfutam teljes film magyarul videa, Halálfutam videa teljes film magyarul, Halálfutam film a neten, Halálfutam teljes film magyarul indavideo, Halálfutam film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6

Száguldó bosszú

Száguldó bosszú

Egy fantomtól, egy rejtélyes, földön kívüli idegentől a gonosz elvette az életét. Most mégis új életre kelti egy furcsa erő és egy különös feladattal is megbízza. Az a küldetése, hogy segítsen egy fiatal nő szerelmi álmát beteljesíteni, ám ő még bosszút akar állni saját gyilkosain is … Különös végzete, hogy meg kell találnia nemcsak saját múltját, hanem jövőjét is, jellempróbáló feladat elé állítja.

6

A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet

A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét. A rémisztő baba a kukában végzi, ahonnan a Hewitt-família egyik guberáló tagja szedi ki és viszi haza. A kinézete miatt sokat csúfolták az iskolában szegénykét, míg felnőve maszkkal rejti el torz arcát és azon a mészárszéken dolgozik, ahol megszületett. Csakhogy az üzemet bezárják, ezért Thomas Hewittnek is felmondanak, akinek első áldozata a durva főnöke lesz. Ekkor tűnik fel a színen két srác, aki megkapta a behívóját Vietnamba. Előtte nagy búcsú bulira készülnek a barátnőikkel, de ehelyett a pokol várja őket.

6.1

The Belko Experiment

The Belko Experiment

Nyolcvanhárom amerikai kivándorló a brazíliai Sao Paolóban egy épületben dolgoznak, azonban egyik nap csapdába esnek a saját munkahelyükön. A hangosbemondóból egy hang ad nekik parancsokat, és súlyos erkölcsi döntések meghozatalára kényszeríti őket.

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.