【:: Inferno 1999 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Inferno (1999) Online Filmek Magyarul Videa HD

1999-09-25 NA Inferno

Filmek::Magyar Felirat

01:35:00

Inferno teljes film magyarul indavideo 720p

Inferno Online Filmek Magyarul Videa HD Inferno lakóinak egy hősre van szükségük, aki leszámol a várost rettegésben tartó, egymással is háborúskodó két családdal. A maghasonlott zsoldos, Eddie Lomax (Jean-Claude Van Damme) úgy érzi, számára már nincs jövő, de még utoljára hajlandó jót tenni. A terv kezdetben remekül működik, a két családot sikeresen egymásnak ugrasztja. Csakhogy nem számol a gyönyörű Rhondával (Gabrielle Fitzpatrick), aki két tűz közé kerül, ráadásul beleszeret Lomaxba.

 • Kiadási dátum: 1999-09-25
 • Clasificación: 5.2
 • Termelés: Long Road Productions / Davis-Films / KPI Productions / Lomax Productions / PM Entertainment Group /
 • Műfaj: Akció Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Inferno online filmek ingyen

Inferno teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Inferno film

Inferno filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Inferno

 • John G. Avildsen
  Director
 • Tom O’Rourke
  Screenplay
 • Evzen Kolar
  Producer
 • Lawrence Howard Levy
  Producer
 • Joseph Merhi
  Executive Producer
 • Bennett R. Specter
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 1999-09-25

Film költségvetés:
$15,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Inferno

Inferno – Filmesek és színészek

Inferno

Jean-Claude Van Damme
Eddie Lomax
Inferno

Pat Morita
Jubal Early
Inferno

Danny Trejo
Johnny Six Toes
Inferno

Gabrielle Fitzpatrick
Rhonda Reynolds
Inferno

Larry Drake
Ramsey Hogan
Inferno

Vincent Schiavelli
Mr. Singh

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Inferno online film magyarul, Inferno videa teljes film magyarul, Inferno film letöltés magyarul, Inferno teljes film magyarul, Inferno online sorozatok, Inferno online film ingyen, Inferno ingyen film magyarul, Inferno youtube film magyarul, Inferno online film nézése ingyen magyarul, Inferno teljes film magyarul, Inferno magyar film 720p, Inferno akció film magyarul, Inferno online film magyarul, Inferno online film sorozatok, Inferno film letöltés ingyen, Inferno online mozifilm, Inferno online film letöltés, Inferno online film mobilon, Inferno ingyen film letöltés, Inferno online filmnézés, Inferno ingyen filmnézés, Inferno ingyen online film, Inferno teljes film magyarul, Inferno teljes film magyarul videa, Inferno videa teljes film magyarul, Inferno film a neten, Inferno teljes film magyarul indavideo, Inferno film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.8

Erőnek erejével

Erőnek erejével

Miután Ray Owens (Schwarzenegger) egy balsikerű művelet miatt érzett elkeseredésében elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, seriffként vigyáz egy álmos határvároska, Sommerton Junction rendjére. A békés időknek azonban egyik pillanatról a másikra vége szakad, amikor a hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) elképesztő vakmerőséggel megszökik az FBI rabkonvojából. Kíméletlen zsoldosok segítségével, akiket a jégszívű Burrell (Peter Stormare) vezet, Cortez az amerikai-mexikói határ felé száguld egy felspécizett kocsiban, egy tússzal az oldalán.

6.7

Szupercella

Szupercella

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben.

7.3

Rambo

Rambo

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.

6.6

Con Air - A fegyencjárat

Con Air – A fegyencjárat

Cyrus Grissom, a Vírus és a többiek mind életfogytiglanra ítélt gyilkosok, akiket az ország legbiztonságosabb börtönébe akarnak átszállítani. Közéjük kerül Cameron Poe, az amnesztiával szabaduló rohamosztagos. Ő családjához térne haza, de váratlanul tudomásul kell vennie, hogy megpróbáltatásai folytatódnak. Nem az ügyész, hanem az élet folyamodott súlyosbításért; ami az elkövetkezendő huszonnégy órában vár rá, ahhoz képest az elmúlt nyolc börtönév kismiska.