【:: Pluto Nash – Hold Volt, Hol Nem Volt… 2002 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… (2002) Online Filmek Magyarul Videa HD

2002-08-15 NA Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt…

Filmek::Magyar Felirat

01:35:00

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul indavideo 720p

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… Online Filmek Magyarul Videa HD Pluto Nash nemet mond Rex Carter tízmillió-dolláros ajánlatára, amellyel az üzletember magához kívánja venni Pluto menõ éjszakai klubját. A klub a válasz után alig két perccel felrobban, ugyanis Morgan, a közvetítõ nem szeret fõnökével rossz hírt közölni. Nash egy szép énekesnõvel az oldalán nyomozni kezd a titokzatos, nagy befolyással bíró Carter után, aki már a városi tanácsba is beférkõzött, s akit élõ ember még nem látott. A nyomozás során egyre bizonyosabbnak látszik, hogy az üzletember valójában klón, aki egy nagyszabású tervet próbál gátlástalan módszereivel megvalósítani.

 • Kiadási dátum: 2002-08-15
 • Clasificación: 4.3
 • Termelés: Mel’s Cite du Cinema / Village Roadshow Pictures / Castle Rock Entertainment / NPV Entertainment /
 • Műfaj: Akció Vígjáték Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online filmek ingyen

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… film

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt…

 • Ron Underwood
  Director
 • Neil Cuthbert
  Screenplay
 • Martin Bregman
  Producer
 • Michael Bregman
  Producer
 • Louis A. Stroller
  Producer
 • John Powell
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
AU 2002-08-15

Film költségvetés:
$100,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt…

Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… – Filmesek és színészek

Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Eddie Murphy
Pluto Nash
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Randy Quaid
Bruno
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Rosario Dawson
Dina Lake
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Joe Pantoliano
Mogan
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Jay Mohr
Tony Francis
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt…

Luis Guzmán
Felix Laranga

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… videa teljes film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… film letöltés magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online sorozatok, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film ingyen, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… ingyen film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… youtube film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film nézése ingyen magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… magyar film 720p, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… akció film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film sorozatok, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… film letöltés ingyen, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online mozifilm, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film letöltés, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online film mobilon, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… ingyen film letöltés, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… online filmnézés, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… ingyen filmnézés, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… ingyen online film, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul videa, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… videa teljes film magyarul, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… film a neten, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… teljes film magyarul indavideo, Pluto Nash – Hold volt, hol nem volt… film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

8

WALL·E

WALL·E

A WAtt Lánctalpas Limlom- és hulladékkezelő robot, az E sorozatból (WALL·E) az egyetlen “élő” szerkezet a Földön. Az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót, ám valaki elfelejtette kikapcsolni az utolsó robotot. Így gépünk több száz magányos éven át gyűjtötte a kacatokat, amikor találkozik az EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) névre hallgató keresőrobottal, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL·E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul támaszpontjára, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

5.6

Automata

Automata

Ötven év múlva a Földre fokozatos elsivatagosodás vár. Az emberiség a túlélésért küzd a lassan pusztuló környezetben. A civilizáció hanyatlásával párhuzamosan azonban eljön a mesterséges intelligencia felemelkedése, köszönhetően az ROC nevű vállalatnak, amely megalkotja az első kvantumszámítógépes aggyal rendelkező androidokat. Miközben a cég biztosítási ügynöke, Jacq Vaucan rutinmunkaként vizsgál olyan eseteket, ahol biztonsági protokolljukat megsértő robotokra érkeznek panaszok, egy nagyszabású manipuláció nyomára bukkan, amelynek végzetes következményei lehetnek az egész emberiség jövőjére nézve.