【:: Jackass 2 – A Vadbarmok Visszatérnek 2006 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek (2006) Online Filmek Magyarul Videa HD

2006-09-22 NA Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek

Filmek::Magyar Felirat

01:35:00

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul indavideo 720p

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek Online Filmek Magyarul Videa HD Az MTV bevállalós, semmilyen veszélytől, vagy undorító helyzettől nem idegenkedő bolondos kaszkadőr-csapata visszatért, hogy újabb másfél órányi őrülettel bosszantsa konzervatív kritikusait, ugyanakkor elkápráztassa, ámulatba ejtse, megrémítse, vagy hányás közeli állapotba juttassa a rajongóit. Johnny Knoxville és barátai ezúttal is olyan mutatványokat eszeltek ki, amelyek utánzása erősen ellenjavallott és határozottan káros az egészségre! A fiúk bikák elől menekülnek, mert kipróbálják, hogy milyen érzés lehet vörös posztóként állni a megvadult bika előtt, gereblyére ugranak, áramot vezetnek a lábukba, skorpióval csípetik meg a nyelvüket, síléccel csúsznak le a lépcsőn, keresztül a csukott bejárati ajtón, bevásárló-kocsival lövetik ki magukat, lökhajtásos biciklivel kockáztatják az életüket, és akkor még a gyomorforgató ötleteikről nem is beszéltünk!

 • Kiadási dátum: 2006-09-22
 • Clasificación: 6.3
 • Termelés: Paramount /
 • Műfaj: Akció Vígjáték Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online filmek ingyen

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek film

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek

 • Jeff Tremaine
  Director
 • Spike Jonze
  Producer
 • Johnny Knoxville
  Producer
 • Jeff Tremaine
  Producer
 • Derek Freda
  Executive Producer
 • Trip Taylor
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2006-09-22

Film költségvetés:
$11,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek – Filmesek és színészek

Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Johnny Knoxville
Himself
Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Bam Margera
Himself
Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Steve-O
Himself
Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Chris Pontius
Himself
Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Ryan Dunn
Himself
Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Dave England
Himself

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek videa teljes film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek film letöltés magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online sorozatok, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film ingyen, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek ingyen film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek youtube film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film nézése ingyen magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek magyar film 720p, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek akció film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film sorozatok, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek film letöltés ingyen, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online mozifilm, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film letöltés, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online film mobilon, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek ingyen film letöltés, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek online filmnézés, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek ingyen filmnézés, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek ingyen online film, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul videa, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek videa teljes film magyarul, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek film a neten, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek teljes film magyarul indavideo, Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6

Jackass - A vadbarmok támadása

Jackass – A vadbarmok támadása

A világ egyik legfurcsább dokumentumfilm-showját hozták össze a világ legrosszabb kölykei. A kamaszkorból már rég kinőtt fiúk akciói botrányosak és undorítóak, vakmerőek és értelmetlenek. Ők meg csak folyamatosan röhögnek egymás hülyeségein! Keresztül-kasul járkálnak Japánban pandának öltözve, tönkretesznek egy szép golfpályát vagy éppen krokodilokat és különböző állatokat hergelnek. Miközben életüket és testi épségüket kockáztatják, milliók imádják őket extrém egyediségükért. Ők is kérik, ami e műfaj velejáró figyelmeztetése: amit látsz, azt ki ne próbáld otthon!

5.8

Jackass 2.5

Jackass 2.5

Johnny Knoxville és haverjai 2006-ban készítették el a Jackass második részét, de nem egy filmet csináltak, hanem másfelet. A Jackass 2.5-ben vicces interjúkat, soha nem látott mutatványokat láthatunk, melyeket a moziban soha nem mutattak be.

6.4

Jackass 3D

Jackass 3D

Az immár trilógiává bővült széria legfőbb vonzereje, hogy a szereplők törnek-zúznak, falnak mennek, borulnak, meztelenkednek, és minél nagyobb a fejetlenség, annál boldogabbak. Ha kíváncsi vagy rá, milyen érzés motorcsónakkal átugratni a kerti sövényen, vagy amikor pofán vágnak egy tízkilós hallal, netán milyen lehet bungee jumpingolni egy toi-toi vécében – akkor ez a te filmed. De nem szabad kihagyni, ha kíváncsi vagy, milyen érzés beülni egy utasszállító repülőgép sugárhajtóműve mögé, vagy mit éreznél, ha te lennél a vadkacsa, akire vadásznak.

6

Jackass 3.5

Jackass 3.5

Ha egyszer belevágtál a hihetetlen ökörségekbe, lehetetlen abbahagyni. Itt a következő adrenalin-bizsergető őrület a Jackass csapatától! Johnny Knoxville és a fiúk újabb agyament, nem egyszer a jó ízlés határát súroló ötleteket hoznak tető alá ebben a fékevesztett összeállításban. Olyan dolgokat, mutatványokat láthatsz tőlük, mint eddig sosem, elég legyen csak Steve-O nagyon személyes találkozását említeni egy mogorva teknőssel vagy Bam Margera rakéta-meghajtású utazását az Uránuszra. Egy jó tanács: ezúttal se próbáld utánozni a fiúkat!