【:: Az Igazság Ligája 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Az Igazság Ligája (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-11-15 NA Az Igazság Ligája

Filmek::Magyar Felirat

02:00:00

Az Igazság Ligája teljes film magyarul indavideo 720p

Az Igazság Ligája Online Filmek Magyarul Videa HD Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

 • Kiadási dátum: 2017-11-15
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: DC Comics / DC Entertainment / RatPac-Dune Entertainment / Cruel & Unusual Films / Atlas Entertainment / Lensbern Productions / Dune Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Az Igazság Ligája online filmek ingyen

Az Igazság Ligája teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Az Igazság Ligája film

Az Igazság Ligája filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Az Igazság Ligája

 • Chris Terrio
  Writer
 • Deborah Snyder
  Producer
 • Charles Roven
  Producer
 • David Brenner
  Editor
 • Fabian Wagner
  Director of Photography
 • Bill Finger
  Characters

Megjelenési dátum:
US 2017-11-15

Film költségvetés:
$500,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája – Filmesek és színészek

Az Igazság Ligája

Ben Affleck
Bruce Wayne / Batman
Az Igazság Ligája

Henry Cavill
Clark Kent / Superman / Kal-El
Az Igazság Ligája

Gal Gadot
Diana Prince / Wonder Woman
Az Igazság Ligája

Ezra Miller
Barry Allen / Flash
Az Igazság Ligája

Jason Momoa
Arthur Curry / Aquaman
Az Igazság Ligája

Ray Fisher
Victor Stone / Cyborg

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Az Igazság Ligája online film magyarul, Az Igazság Ligája videa teljes film magyarul, Az Igazság Ligája film letöltés magyarul, Az Igazság Ligája teljes film magyarul, Az Igazság Ligája online sorozatok, Az Igazság Ligája online film ingyen, Az Igazság Ligája ingyen film magyarul, Az Igazság Ligája youtube film magyarul, Az Igazság Ligája online film nézése ingyen magyarul, Az Igazság Ligája teljes film magyarul, Az Igazság Ligája magyar film 720p, Az Igazság Ligája akció film magyarul, Az Igazság Ligája online film magyarul, Az Igazság Ligája online film sorozatok, Az Igazság Ligája film letöltés ingyen, Az Igazság Ligája online mozifilm, Az Igazság Ligája online film letöltés, Az Igazság Ligája online film mobilon, Az Igazság Ligája ingyen film letöltés, Az Igazság Ligája online filmnézés, Az Igazság Ligája ingyen filmnézés, Az Igazság Ligája ingyen online film, Az Igazság Ligája teljes film magyarul, Az Igazság Ligája teljes film magyarul videa, Az Igazság Ligája videa teljes film magyarul, Az Igazság Ligája film a neten, Az Igazság Ligája teljes film magyarul indavideo, Az Igazság Ligája film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.