【:: Fahrenheit 9/11 2004 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Fahrenheit 9/11 (2004) Online Filmek Magyarul Videa HD

2004-06-25 NA Fahrenheit 9/11

Filmek::Magyar Felirat

02:02:00

Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul indavideo 720p

Fahrenheit 9/11 Online Filmek Magyarul Videa HD Kiindulásul véve a sokat vitatott 2000-es választásokat, Moore bemutatja George W. Bush valószerűtlen felemelkedését, melynek eredményeként az olaj-bizniszben tevékenykedő bukott üzletemberből a világ vezető nagyhatalmának első embere lett. Ezt követően Moore felnyitja Bush privát Pandora szelencéjét: bemutatja milyen szoros baráti szálak fűzik a családot és üzlettársaik körét, a Szaúd-Arábiai királyi családhoz és a bin Laden-rokonsághoz. Az Iraki háború kitörésekor Moore mély együttérzéssel és visszafojtott haraggal vizsgálja az emberi szenvedéseket. Miközben az amerikai hátországot elárasztják a háború következményeivel birkózó családok hatásos portréi, az amerikai katonáknak a kiábrándultsággal és az iraki frontvonal valós borzalmaival kell szembenézniük. A helyzet abszurditását és botrányosságát csak fokozza Moore beszámolója arról, hogy az üzleti élet vezetői hogyan igyekeztek hasznot húzni az emberi szenvedésből, az iraki olajból és az amerikai adófizetők véréből és dollárjaiból?

 • Kiadási dátum: 2004-06-25
 • Clasificación: 7
 • Termelés: Fellowship Adventure Group / BIM Distribuzione /
 • Műfaj: Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Fahrenheit 9/11 online filmek ingyen

Fahrenheit 9/11 teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Fahrenheit 9/11 film

Fahrenheit 9/11 filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Fahrenheit 9/11

 • Michael Moore
  Director
 • Michael Moore
  Producer
 • Michael Moore
  Writer
 • Jim Czarnecki
  Producer
 • Kathleen Glynn
  Producer
 • Kirsten Johnson
  Additional Camera

Megjelenési dátum:
US 2004-06-25

Film költségvetés:
$6,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit 9/11

Fahrenheit 9/11 – Filmesek és színészek

Fahrenheit 9/11

Michael Moore
Himself
Fahrenheit 9/11

George W. Bush
Himself (archive footage)
Fahrenheit 9/11

Ben Affleck
Himself (archive footage)
Fahrenheit 9/11

Stevie Wonder
Himself (archive footage)
Fahrenheit 9/11

Al Gore
Himself – U.S. Vice President and Senate President (archive footage)
Fahrenheit 9/11

Saddam Hussein
Himself (archive footage)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Fahrenheit 9/11 online film magyarul, Fahrenheit 9/11 videa teljes film magyarul, Fahrenheit 9/11 film letöltés magyarul, Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul, Fahrenheit 9/11 online sorozatok, Fahrenheit 9/11 online film ingyen, Fahrenheit 9/11 ingyen film magyarul, Fahrenheit 9/11 youtube film magyarul, Fahrenheit 9/11 online film nézése ingyen magyarul, Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul, Fahrenheit 9/11 magyar film 720p, Fahrenheit 9/11 akció film magyarul, Fahrenheit 9/11 online film magyarul, Fahrenheit 9/11 online film sorozatok, Fahrenheit 9/11 film letöltés ingyen, Fahrenheit 9/11 online mozifilm, Fahrenheit 9/11 online film letöltés, Fahrenheit 9/11 online film mobilon, Fahrenheit 9/11 ingyen film letöltés, Fahrenheit 9/11 online filmnézés, Fahrenheit 9/11 ingyen filmnézés, Fahrenheit 9/11 ingyen online film, Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul, Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul videa, Fahrenheit 9/11 videa teljes film magyarul, Fahrenheit 9/11 film a neten, Fahrenheit 9/11 teljes film magyarul indavideo, Fahrenheit 9/11 film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.4

Rambo 2.

Rambo 2.

Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambónak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogvatartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel.

7.1

Igazából szerelem

Igazából szerelem

A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem. Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki. Szenteste romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel, mindenki számára, aki elég szerencsés (vagy szerencsétlen) ahhoz, hogy a szerelem bűvöletébe essen.

6.4

A 13. harcos

A 13. harcos

A második évezred hajnala előtt Bagdad városa a legfejlettebb civilizáció központja. Kultúrája védőfalai között az ifjú Ahmed Ibn Fahdlan élvezi előkelő helyzetével járó kiváltságait, amíg politikailag veszélyes kapcsolatba nem kerül egy gyönyörű fiatal nővel Mint távoli földre kiküldött képviselő Ibn szolgája és mentora Melhizédek társaságában karavánnal utazik, amikor a harcosok csapatával találkoznak. Ibn a banditákat színes, de durva csapatnak tartja, és nem hisz nekik, amikor arról a titkos ellenségről beszélnek, amely hazájukat pusztítja. Azt állítják, hogy az éjszaka homályából felbukkanó ellenség megcsonkítja az áldozatai holttestét és felfalja a halottakat. A szörnyű jelenség annyira megrémíti az embereket, hogy még nevét is csak ritkán ejtik ki hangosan. Bár Ibn nem hisz a hasonló mesékben, egy öreg jós figyelmezteti őket, hogy nem győzhetnek, ha nem lép be közéjük egy tizenharmadik harcos, aki nem északról való.