【:: Star Wars I. Rész – Baljós árnyak 1999 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Star Wars I. rész – Baljós árnyak (1999) Online Filmek Magyarul Videa HD

1999-05-19 NA Star Wars I. rész – Baljós árnyak

Filmek::Magyar Felirat

02:13:00

Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul indavideo 720p

Star Wars I. rész – Baljós árnyak Online Filmek Magyarul Videa HD Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

 • Kiadási dátum: 1999-05-19
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: Lucasfilm /
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Star Wars I. rész – Baljós árnyak online filmek ingyen

Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Star Wars I. rész – Baljós árnyak film

Star Wars I. rész – Baljós árnyak filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Star Wars I. rész – Baljós árnyak

 • Rick McCallum
  Producer
 • George Lucas
  Screenplay
 • George Lucas
  Director
 • David Tattersall
  Director of Photography
 • John Williams
  Original Music Composer
 • George Lucas
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 1999-05-19

Film költségvetés:
$115,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Star Wars I. rész – Baljós árnyak

Star Wars I. rész – Baljós árnyak – Filmesek és színészek

Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Liam Neeson
Qui-Gon Jinn
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Ewan McGregor
Obi-Wan Kenobi
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Natalie Portman
Padmé Amidala
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Jake Lloyd
Anakin Skywalker
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Ahmed Best
Jar Jar Binks
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Peter Serafinowicz
Darth Maul / Battle Droid Commander / Gungan Scout (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak videa teljes film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film letöltés magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online sorozatok, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film ingyen, Star Wars I. rész – Baljós árnyak ingyen film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak youtube film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film nézése ingyen magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak magyar film 720p, Star Wars I. rész – Baljós árnyak akció film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film sorozatok, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film letöltés ingyen, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online mozifilm, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film letöltés, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online film mobilon, Star Wars I. rész – Baljós árnyak ingyen film letöltés, Star Wars I. rész – Baljós árnyak online filmnézés, Star Wars I. rész – Baljós árnyak ingyen filmnézés, Star Wars I. rész – Baljós árnyak ingyen online film, Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul videa, Star Wars I. rész – Baljós árnyak videa teljes film magyarul, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film a neten, Star Wars I. rész – Baljós árnyak teljes film magyarul indavideo, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.5

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Star Wars II. rész – A klónok támadása

Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

8.2

Csillagok háborúja

Csillagok háborúja

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

8.3

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

8

A Jedi visszatér

A Jedi visszatér

Miután Luke megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnőt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erő sötét oldalával. Végre eljött a végső összecsapás ideje! A felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja őket.