【:: Star Wars II. Rész – A Klónok Támadása 2002 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Star Wars II. rész – A klónok támadása (2002) Online Filmek Magyarul Videa HD

2002-05-15 NA Star Wars II. rész – A klónok támadása

Filmek::Magyar Felirat

02:22:00

Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul indavideo 720p

Star Wars II. rész – A klónok támadása Online Filmek Magyarul Videa HD Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

 • Kiadási dátum: 2002-05-15
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Lucasfilm /
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Star Wars II. rész – A klónok támadása online filmek ingyen

Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Star Wars II. rész – A klónok támadása film

Star Wars II. rész – A klónok támadása filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Star Wars II. rész – A klónok támadása

 • George Lucas
  Director
 • George Lucas
  Producer
 • Rick McCallum
  Producer
 • Jonathan Hales
  Screenplay
 • George Lucas
  Screenplay
 • Ben Burtt
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2002-05-15

Film költségvetés:
$120,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Star Wars II. rész – A klónok támadása

Star Wars II. rész – A klónok támadása – Filmesek és színészek

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Hayden Christensen
Anakin Skywalker
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Natalie Portman
Padmé Amidala
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Ewan McGregor
Obi Wan Kenobi
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Ian McDiarmid
Chancellor Palpatine
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Christopher Lee
Count Dooku
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Temuera Morrison
Jango Fett

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Star Wars II. rész – A klónok támadása online film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása videa teljes film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása film letöltés magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása online sorozatok, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film ingyen, Star Wars II. rész – A klónok támadása ingyen film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása youtube film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film nézése ingyen magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása magyar film 720p, Star Wars II. rész – A klónok támadása akció film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film sorozatok, Star Wars II. rész – A klónok támadása film letöltés ingyen, Star Wars II. rész – A klónok támadása online mozifilm, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film letöltés, Star Wars II. rész – A klónok támadása online film mobilon, Star Wars II. rész – A klónok támadása ingyen film letöltés, Star Wars II. rész – A klónok támadása online filmnézés, Star Wars II. rész – A klónok támadása ingyen filmnézés, Star Wars II. rész – A klónok támadása ingyen online film, Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul videa, Star Wars II. rész – A klónok támadása videa teljes film magyarul, Star Wars II. rész – A klónok támadása film a neten, Star Wars II. rész – A klónok támadása teljes film magyarul indavideo, Star Wars II. rész – A klónok támadása film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.3

Holtbiztos tipp

Holtbiztos tipp

Egy drogfüggő rocksztár, halála utáni nyomozás során különös, morbid szerencsejátékra derül fény, mely felütötte a fejét San Francisco utcáin. A játék lényege, hogy nyolc híresség nevét felírják egy listára, és arra lehet fogadásokat kötni, hogy a listáról kit gyilkolnak meg először. Ugyanezen a listán szerepel annak az angol rendezőnek a neve is, aki a meggyilkolt zenésszel halála előtt videoklipet forgatott, és a bizonyítékok többsége az ő bűnösségére utal. Ám Harry úgy véli, a dolog nem lehet ilyen egyszerű. Sajátos módszereivel veti bele magát a nyomozásba, melynek a tétje hamarosan megváltozik számára: kiderül ugyanis, hogy az ő neve is felkerült a listára.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

6.3

Beverly Hills-i zsaru 2.

Beverly Hills-i zsaru 2.

Axel Foley még mindig nevetőgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendőrautó kipufogócsövébe. Első kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendőit végzi, amikor hírt kap Beverly Hillsből, hogy az ottani rendőrfőnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.