【:: Harcban élve 2013 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Harcban élve (2013) Online Filmek Magyarul Videa HD

2013-11-27 NA Harcban élve

Filmek::Magyar Felirat

01:40:00

Harcban élve teljes film magyarul indavideo 720p

Harcban élve Online Filmek Magyarul Videa HD Phil Broker , az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék és tönkre tegyék.

 • Kiadási dátum: 2013-11-27
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: Open Road Films / Millennium Films /
 • Műfaj: Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Harcban élve online filmek ingyen

Harcban élve teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Harcban élve film

Harcban élve filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Harcban élve

 • Gary Fleder
  Director
 • Sylvester Stallone
  Screenplay
 • Chuck Logan
  Novel
 • Sylvester Stallone
  Producer
 • John Thompson
  Producer
 • Barbara Fiorentino
  Casting

Megjelenési dátum:
US 2013-11-27

Film költségvetés:
$22,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Harcban élve

Harcban élve – Filmesek és színészek

Harcban élve

Jason Statham
Phil Broker
Harcban élve

James Franco
Gator
Harcban élve

Izabela Vidovic
Maddy Broker
Harcban élve

Winona Ryder
Sheryl Mott
Harcban élve

Rachelle Lefevre
Susan Hatch
Harcban élve

Kate Bosworth
Cassie Bodine

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Harcban élve online film magyarul, Harcban élve videa teljes film magyarul, Harcban élve film letöltés magyarul, Harcban élve teljes film magyarul, Harcban élve online sorozatok, Harcban élve online film ingyen, Harcban élve ingyen film magyarul, Harcban élve youtube film magyarul, Harcban élve online film nézése ingyen magyarul, Harcban élve teljes film magyarul, Harcban élve magyar film 720p, Harcban élve akció film magyarul, Harcban élve online film magyarul, Harcban élve online film sorozatok, Harcban élve film letöltés ingyen, Harcban élve online mozifilm, Harcban élve online film letöltés, Harcban élve online film mobilon, Harcban élve ingyen film letöltés, Harcban élve online filmnézés, Harcban élve ingyen filmnézés, Harcban élve ingyen online film, Harcban élve teljes film magyarul, Harcban élve teljes film magyarul videa, Harcban élve videa teljes film magyarul, Harcban élve film a neten, Harcban élve teljes film magyarul indavideo, Harcban élve film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.3

Sírok között

Sírok között

A New York-i ex-zsaru, Matt Scuddert nem hivatalos magánnyomozóként a törvény árnyékos oldalán tesz szívességeket némi készpénzért cserébe. Amikor Scudder elvállalja, hogy segít egy heroin dílernek elkapni pár tagot, akik elrabolták és brutálisan meggyilkolták a feleségét, szembesül vele, hogy ezek a vadállatok nem először tettek ilyet és úgy tűnik, nem is utoljára. A jó és rossz közötti határvonal teljesen elmosódik, és Scudder versenyt fut az idővel, hogy nyomukra akadjon New York peremvidékén, mielőtt újra gyilkolnak.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.