【:: Indiana Jones és A Kristálykoponya Királysága 2008 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008) Online Filmek Magyarul Videa HD

2008-05-21 NA Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Filmek::Magyar Felirat

02:03:00

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul indavideo 720p

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Online Filmek Magyarul Videa HD Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.

 • Kiadási dátum: 2008-05-21
 • Clasificación: 5.8
 • Termelés: Paramount / Lucasfilm /
 • Műfaj: Kaland Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online filmek ingyen

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

 • Steven Spielberg
  Director
 • David Koepp
  Screenplay
 • George Lucas
  Executive Producer
 • Frank Marshall
  Producer
 • John Williams
  Original Music Composer
 • Janusz Kamiński
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 2008-05-21

Film költségvetés:
$185,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága – Filmesek és színészek

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Harrison Ford
Indiana Jones
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Cate Blanchett
Irina Spalko
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Shia LaBeouf
Mutt Williams
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Ray Winstone
‘Mac’ George Michale
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Karen Allen
Marion Ravenwood
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

John Hurt
Professor Oxley

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága videa teljes film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film letöltés magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online sorozatok, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film ingyen, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága ingyen film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága youtube film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film nézése ingyen magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága magyar film 720p, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága akció film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film sorozatok, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film letöltés ingyen, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online mozifilm, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film letöltés, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online film mobilon, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága ingyen film letöltés, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága online filmnézés, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága ingyen filmnézés, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága ingyen online film, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul videa, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága videa teljes film magyarul, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film a neten, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága teljes film magyarul indavideo, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.8

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

5.7

Lara Croft - Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője

Lara Croft – Tomb Raider 2. – Az élet bölcsője

Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani – bármi is legyen az – és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra (Angelina Jolie) és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo (Simon Yam) csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket.