【:: A Karib-tenger Kalózai: A Fekete Gyöngy átka 2003 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka (2003) Online Filmek Magyarul Videa HD

2003-07-09 NA A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Filmek::Magyar Felirat

02:23:00

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul indavideo 720p

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka Online Filmek Magyarul Videa HD A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

 • Kiadási dátum: 2003-07-09
 • Clasificación: 7.7
 • Termelés: Jerry Bruckheimer Films / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online filmek ingyen

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

 • Dariusz Wolski
  Director of Photography
 • Klaus Badelt
  Original Music Composer
 • Gore Verbinski
  Director
 • Jerry Bruckheimer
  Producer
 • Brian Morris
  Production Design
 • Ted Elliott
  Screenstory

Megjelenési dátum:
US 2003-07-09

Film költségvetés:
$140,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka – Filmesek és színészek

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Johnny Depp
Captain Jack Sparrow
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Geoffrey Rush
Captain Hector Barbossa
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Orlando Bloom
Will Turner
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Keira Knightley
Elizabeth Swann
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Jack Davenport
Commodore James Norrington
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Jonathan Pryce
Governor Weatherby Swann

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka videa teljes film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film letöltés magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online sorozatok, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film ingyen, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka ingyen film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka youtube film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film nézése ingyen magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka magyar film 720p, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka akció film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film sorozatok, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film letöltés ingyen, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online mozifilm, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film letöltés, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online film mobilon, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka ingyen film letöltés, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka online filmnézés, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka ingyen filmnézés, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka ingyen online film, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul videa, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka videa teljes film magyarul, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film a neten, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film magyarul indavideo, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

7.1

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

6.6

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.