【:: Legendás állatok és Megfigyelésük 2016 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Legendás állatok és megfigyelésük (2016) Online Filmek Magyarul Videa HD

2016-11-16 NA Legendás állatok és megfigyelésük

Filmek::Magyar Felirat

02:13:00

Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul indavideo 720p

Legendás állatok és megfigyelésük Online Filmek Magyarul Videa HD Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket…A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 • Kiadási dátum: 2016-11-16
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Heyday Films / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Legendás állatok és megfigyelésük online filmek ingyen

Legendás állatok és megfigyelésük teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Legendás állatok és megfigyelésük film

Legendás állatok és megfigyelésük filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Legendás állatok és megfigyelésük

 • J.K. Rowling
  Screenplay
 • David Yates
  Director
 • Brooke Dibble
  Sculptor
 • Philippe Rousselot
  Director of Photography
 • James Newton Howard
  Original Music Composer
 • Mark Day
  Editor

Megjelenési dátum:
GB 2016-11-16

Film költségvetés:
$180,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük – Filmesek és színészek

Legendás állatok és megfigyelésük

Eddie Redmayne
Newt Scamander
Legendás állatok és megfigyelésük

Colin Farrell
Percival Graves
Legendás állatok és megfigyelésük

Katherine Waterston
Porpentina “Tina” Goldstein
Legendás állatok és megfigyelésük

Dan Fogler
Jacob Kowalski
Legendás állatok és megfigyelésük

Alison Sudol
Queenie Goldstein
Legendás állatok és megfigyelésük

Jon Voight
Henry Shaw Sr

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Legendás állatok és megfigyelésük online film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük videa teljes film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük film letöltés magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük online sorozatok, Legendás állatok és megfigyelésük online film ingyen, Legendás állatok és megfigyelésük ingyen film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük youtube film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük online film nézése ingyen magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük magyar film 720p, Legendás állatok és megfigyelésük akció film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük online film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük online film sorozatok, Legendás állatok és megfigyelésük film letöltés ingyen, Legendás állatok és megfigyelésük online mozifilm, Legendás állatok és megfigyelésük online film letöltés, Legendás állatok és megfigyelésük online film mobilon, Legendás állatok és megfigyelésük ingyen film letöltés, Legendás állatok és megfigyelésük online filmnézés, Legendás állatok és megfigyelésük ingyen filmnézés, Legendás állatok és megfigyelésük ingyen online film, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul videa, Legendás állatok és megfigyelésük videa teljes film magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük film a neten, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul indavideo, Legendás állatok és megfigyelésük film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.9

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül.

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

7.7

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Magukra maradtak: Harry, Ron és Hermione tanárai és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat. A sötét erő nem kíméli őket, de az egész varázsvilágot sem. Bekövetkezik a legrosszabb, kitör a háború, a halálfalók Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumot is az uralmuk alá hajtják. Bármerre járnak, a borzalom követi őket. És mindenütt Harry Pottert keresik, hogy a Nagyúr elé vigyék a fiút élve.