【:: A Hihetetlen Család 2. 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A hihetetlen család 2. (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-06-14 NA A hihetetlen család 2.

Filmek::Magyar Felirat

01:58:00

A hihetetlen család 2. teljes film magyarul indavideo 720p

A hihetetlen család 2. Online Filmek Magyarul Videa HD Mindenki kedvenc szuperhős családja visszatér, a középpontban azonban ezúttal Helen áll, aki Bobot Violettel és Dash-sel magára hagyja, hogy a normális élet napi hőstetteivel megbirkózzanak. A változás elég kemény mindenki számára, főleg, mivel a család továbbra sincs teljesen tisztában a Jack-Jack ébredező szupererejével. Amikor egy új gonosz egy briliáns és veszélyes tervet eszel ki, a család kénytelen lesz megtanulni együttműködni Frozoneékkal, amivel jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál.

 • Kiadási dátum: 2018-06-14
 • Clasificación: 7.6
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Pixar /
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A hihetetlen család 2. online filmek ingyen

A hihetetlen család 2. teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A hihetetlen család 2. film

A hihetetlen család 2. filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A hihetetlen család 2.

 • Brad Bird
  Director
 • Ralph Eggleston
  Production Design
 • Michael Giacchino
  Music
 • John Lasseter
  Executive Producer
 • Nicole Paradis Grindle
  Producer
 • John Walker
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-06-14

Film költségvetés:
$200,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2. – Filmesek és színészek

A hihetetlen család 2.

Craig T. Nelson
Bob Parr / Mr. Incredible (voice)
A hihetetlen család 2.

Holly Hunter
Helen Parr / Elastigirl (voice)
A hihetetlen család 2.

Sarah Vowell
Violet Parr (voice)
A hihetetlen család 2.

Huck Milner
Dashiell “Dash” Parr (voice)
A hihetetlen család 2.

Eli Fucile
Jack-Jack Parr (voice)
A hihetetlen család 2.

Nicholas Bird
Monster Jack-Jack (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A hihetetlen család 2. online film magyarul, A hihetetlen család 2. videa teljes film magyarul, A hihetetlen család 2. film letöltés magyarul, A hihetetlen család 2. teljes film magyarul, A hihetetlen család 2. online sorozatok, A hihetetlen család 2. online film ingyen, A hihetetlen család 2. ingyen film magyarul, A hihetetlen család 2. youtube film magyarul, A hihetetlen család 2. online film nézése ingyen magyarul, A hihetetlen család 2. teljes film magyarul, A hihetetlen család 2. magyar film 720p, A hihetetlen család 2. akció film magyarul, A hihetetlen család 2. online film magyarul, A hihetetlen család 2. online film sorozatok, A hihetetlen család 2. film letöltés ingyen, A hihetetlen család 2. online mozifilm, A hihetetlen család 2. online film letöltés, A hihetetlen család 2. online film mobilon, A hihetetlen család 2. ingyen film letöltés, A hihetetlen család 2. online filmnézés, A hihetetlen család 2. ingyen filmnézés, A hihetetlen család 2. ingyen online film, A hihetetlen család 2. teljes film magyarul, A hihetetlen család 2. teljes film magyarul videa, A hihetetlen család 2. videa teljes film magyarul, A hihetetlen család 2. film a neten, A hihetetlen család 2. teljes film magyarul indavideo, A hihetetlen család 2. film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.