【:: Zootropolis – Állati Nagy Balhé 2016 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Zootropolis – Állati nagy balhé (2016) Online Filmek Magyarul Videa HD

2016-02-11 NA Zootropolis – Állati nagy balhé

Filmek::Magyar Felirat

01:48:00

Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul indavideo 720p

Zootropolis – Állati nagy balhé Online Filmek Magyarul Videa HD Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

 • Kiadási dátum: 2016-02-11
 • Clasificación: 7.7
 • Termelés: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Animációs Kaland Családi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Zootropolis – Állati nagy balhé online filmek ingyen

Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Zootropolis – Állati nagy balhé film

Zootropolis – Állati nagy balhé filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Zootropolis – Állati nagy balhé

 • Byron Howard
  Director
 • Clark Spencer
  Producer
 • Jared Bush
  Screenplay
 • Byron Howard
  Story
 • Matthias Lechner
  Art Direction
 • Anthony DeRosa
  Animation

Megjelenési dátum:
US 2016-02-11

Film költségvetés:
$150,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootropolis – Állati nagy balhé – Filmesek és színészek

Zootropolis - Állati nagy balhé

Ginnifer Goodwin
Judy Hopps (voice)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Jason Bateman
Nick Wilde (voice)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Shakira
Gazelle (voice)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Idris Elba
Chief Bogo (voice)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Octavia Spencer
Mrs. Otterton (voice)
Zootropolis - Állati nagy balhé

J.K. Simmons
Mayor Leodore Lionheart (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Zootropolis – Állati nagy balhé online film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé videa teljes film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé film letöltés magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé online sorozatok, Zootropolis – Állati nagy balhé online film ingyen, Zootropolis – Állati nagy balhé ingyen film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé youtube film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé online film nézése ingyen magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé magyar film 720p, Zootropolis – Állati nagy balhé akció film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé online film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé online film sorozatok, Zootropolis – Állati nagy balhé film letöltés ingyen, Zootropolis – Állati nagy balhé online mozifilm, Zootropolis – Állati nagy balhé online film letöltés, Zootropolis – Állati nagy balhé online film mobilon, Zootropolis – Állati nagy balhé ingyen film letöltés, Zootropolis – Állati nagy balhé online filmnézés, Zootropolis – Állati nagy balhé ingyen filmnézés, Zootropolis – Állati nagy balhé ingyen online film, Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul videa, Zootropolis – Állati nagy balhé videa teljes film magyarul, Zootropolis – Állati nagy balhé film a neten, Zootropolis – Állati nagy balhé teljes film magyarul indavideo, Zootropolis – Állati nagy balhé film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére.Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyvét aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiúét, aki a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen.A fákkal és indákkal övezet erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.

7.6

A fantasztikus Róka úr

A fantasztikus Róka úr

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.

6.3

Tomb Raider

Tomb Raider

A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

7.2

Az

Az

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.