【:: Batman: Kezdődik 2005 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Batman: Kezdődik (2005) Online Filmek Magyarul Videa HD

2005-06-10 NA Batman: Kezdődik

Filmek::Magyar Felirat

02:20:00

Batman: Kezdődik teljes film magyarul indavideo 720p

Batman: Kezdődik Online Filmek Magyarul Videa HD Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

 • Kiadási dátum: 2005-06-10
 • Clasificación: 7.6
 • Termelés: DC Comics / Legendary Entertainment / DC Entertainment / Syncopy / Patalex III Productions Limited / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Batman: Kezdődik online filmek ingyen

Batman: Kezdődik teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Batman: Kezdődik film

Batman: Kezdődik filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Batman: Kezdődik

 • Christopher Nolan
  Director
 • Emma Thomas
  Producer
 • Charles Roven
  Producer
 • Larry J. Franco
  Producer
 • James Newton Howard
  Original Music Composer
 • Hans Zimmer
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
GB 2005-06-10

Film költségvetés:
$150,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik – Filmesek és színészek

Batman: Kezdődik

Christian Bale
Bruce Wayne / Batman
Batman: Kezdődik

Michael Caine
Alfred
Batman: Kezdődik

Liam Neeson
Ducard
Batman: Kezdődik

Katie Holmes
Rachel Dawes
Batman: Kezdődik

Gary Oldman
Jim Gordon
Batman: Kezdődik

Cillian Murphy
Dr. Jonathan Crane

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Batman: Kezdődik online film magyarul, Batman: Kezdődik videa teljes film magyarul, Batman: Kezdődik film letöltés magyarul, Batman: Kezdődik teljes film magyarul, Batman: Kezdődik online sorozatok, Batman: Kezdődik online film ingyen, Batman: Kezdődik ingyen film magyarul, Batman: Kezdődik youtube film magyarul, Batman: Kezdődik online film nézése ingyen magyarul, Batman: Kezdődik teljes film magyarul, Batman: Kezdődik magyar film 720p, Batman: Kezdődik akció film magyarul, Batman: Kezdődik online film magyarul, Batman: Kezdődik online film sorozatok, Batman: Kezdődik film letöltés ingyen, Batman: Kezdődik online mozifilm, Batman: Kezdődik online film letöltés, Batman: Kezdődik online film mobilon, Batman: Kezdődik ingyen film letöltés, Batman: Kezdődik online filmnézés, Batman: Kezdődik ingyen filmnézés, Batman: Kezdődik ingyen online film, Batman: Kezdődik teljes film magyarul, Batman: Kezdődik teljes film magyarul videa, Batman: Kezdődik videa teljes film magyarul, Batman: Kezdődik film a neten, Batman: Kezdődik teljes film magyarul indavideo, Batman: Kezdődik film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.8

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök

A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

7.7

Batman: Piros Sisak ellen

Batman: Piros Sisak ellen

Joker elkapja Robint, és végez vele, Batman már nem tudja megmenteni. A Denevérember nehezen tudja feldolgozni barátja és segítőtársa elvesztését. Öt évvel később egy új rosszfiú tűnik fel Gotham Cityben. A rejtélyes figura Red Hoodnak (Piros Sisak) nevezi magát. Amikor emberei összecsapnak Fekete Maszk bandájával, a városban teljes lesz a felfordulás. Red Hood leszámol a riválisaival, és nekilát, hogy őrült tervét megvalósítsa. Batman az új társa, Nightwing (Éjszárny) segítségével megpróbálja kideríteni, ki áll az ügy hátterében. Minden erejükre és ügyességükre szükségük van ahhoz, hogy megállítsák a gonosztevőt.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.