【:: Eredet 2010 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Eredet (2010) Online Filmek Magyarul Videa HD

2010-07-15 NA Eredet

Filmek::Magyar Felirat

02:22:00

Eredet teljes film magyarul indavideo 720p

Eredet Online Filmek Magyarul Videa HD A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott.

 • Kiadási dátum: 2010-07-15
 • Clasificación: 8.3
 • Termelés: Legendary Entertainment / Syncopy / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Thriller Sci-Fi Rejtély Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Eredet online filmek ingyen

Eredet teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Eredet film

Eredet filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Eredet

 • Christopher Nolan
  Producer
 • Emma Thomas
  Producer
 • Wally Pfister
  Director of Photography
 • Lee Smith
  Editor
 • Christopher Nolan
  Director
 • Chris Brigham
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
GB 2010-07-15

Film költségvetés:
$160,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Eredet

Eredet – Filmesek és színészek

Eredet

Leonardo DiCaprio
Dom Cobb
Eredet

Joseph Gordon-Levitt
Arthur
Eredet

Ellen Page
Ariadne
Eredet

Tom Hardy
Zak Eames
Eredet

Ken Watanabe
Mr. Saito
Eredet

Cillian Murphy
Robert Fischer

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Eredet online film magyarul, Eredet videa teljes film magyarul, Eredet film letöltés magyarul, Eredet teljes film magyarul, Eredet online sorozatok, Eredet online film ingyen, Eredet ingyen film magyarul, Eredet youtube film magyarul, Eredet online film nézése ingyen magyarul, Eredet teljes film magyarul, Eredet magyar film 720p, Eredet akció film magyarul, Eredet online film magyarul, Eredet online film sorozatok, Eredet film letöltés ingyen, Eredet online mozifilm, Eredet online film letöltés, Eredet online film mobilon, Eredet ingyen film letöltés, Eredet online filmnézés, Eredet ingyen filmnézés, Eredet ingyen online film, Eredet teljes film magyarul, Eredet teljes film magyarul videa, Eredet videa teljes film magyarul, Eredet film a neten, Eredet teljes film magyarul indavideo, Eredet film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.5

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

6.9

Ál/Arc

Ál/Arc

Sean Archer FBI-ügynök élete legőrültebb akcióját hajtja végre, amikor orvosi beavatkozással arcot cserél gyűlölt ellenségével, a kómába esett Castor Troy-jal. A megszállott ügynök így próbálja kiszedni a kegyetlen terrorista öccséből, hová rejtették a várost fenyegető bombát. Csakhogy időközben az arc nélküli Troy magához tér és bosszúra éhesen Archer arcával távozik a kórházból.