【:: A Visszatérő 2015 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A visszatérő (2015) Online Filmek Magyarul Videa HD

2015-12-25 NA A visszatérő

Filmek::Magyar Felirat

02:36:00

A visszatérő teljes film magyarul indavideo 720p

A visszatérő Online Filmek Magyarul Videa HD Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

 • Kiadási dátum: 2015-12-25
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Monarchy Enterprises S.a.r.l. / Regency Enterprises / Appian Way / CatchPlay / Anonymous Content / New Regency Pictures / Hong Kong Alpha Motion Pictures Co. / M Productions / RatPac-Dune Entertainment /
 • Műfaj: Western Dráma Kaland Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A visszatérő online filmek ingyen

A visszatérő teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A visszatérő film

A visszatérő filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A visszatérő

 • Alejandro González Iñárritu
  Director
 • Alejandro González Iñárritu
  Writer
 • Mark L. Smith
  Writer
 • Francine Maisler
  Casting
 • Steve Golin
  Producer
 • David Kanter
  Producer

Megjelenési dátum:
CA 2015-12-25

Film költségvetés:
$135,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A visszatérő

A visszatérő – Filmesek és színészek

A visszatérő

Leonardo DiCaprio
Hugh Glass
A visszatérő

Tom Hardy
John Fitzgerald
A visszatérő

Will Poulter
Jim Bridger
A visszatérő

Domhnall Gleeson
Captain Andrew Henry
A visszatérő

Paul Anderson
Anderson
A visszatérő

Brad Carter
Johnnie

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A visszatérő online film magyarul, A visszatérő videa teljes film magyarul, A visszatérő film letöltés magyarul, A visszatérő teljes film magyarul, A visszatérő online sorozatok, A visszatérő online film ingyen, A visszatérő ingyen film magyarul, A visszatérő youtube film magyarul, A visszatérő online film nézése ingyen magyarul, A visszatérő teljes film magyarul, A visszatérő magyar film 720p, A visszatérő akció film magyarul, A visszatérő online film magyarul, A visszatérő online film sorozatok, A visszatérő film letöltés ingyen, A visszatérő online mozifilm, A visszatérő online film letöltés, A visszatérő online film mobilon, A visszatérő ingyen film letöltés, A visszatérő online filmnézés, A visszatérő ingyen filmnézés, A visszatérő ingyen online film, A visszatérő teljes film magyarul, A visszatérő teljes film magyarul videa, A visszatérő videa teljes film magyarul, A visszatérő film a neten, A visszatérő teljes film magyarul indavideo, A visszatérő film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.4

Wind River - Gyilkos nyomon

Wind River – Gyilkos nyomon

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

7.2

Szalmakutyák

Szalmakutyák

Egy amerikai matematikus és csinos felesége vidékre költözik angliában. Hamar kiderül azonban, hogy a falusi közösség nem nézi ezt jó szemmel, ráadásul a csinos asszonyka is felborzolja a férfilakosság kedélyeit. A kezdeti kisebb súrlódások vérre menő élet-halál harcba torkollanak.

4.2

Legyél velem!

Legyél velem!

Egy Franciaországban élő arab pornószínész, Manu barátnőjével elindul füvezni a parkba. Három arra járó férfi elhatározza, hogy kihasználják védtelenségüket, és megerőszakolják őket. A barátnő sikoltozva ellenáll, ám Manu közönyösen tűri az erőszakot, amellyel elrontja a férfiak szórakozását, akik ott is hagyják őket. Manu bátyja megtudja, hogy húgát megerőszakolták és pisztolyt ránt, hogy bosszút álljon. A lány kikéri magának, hogy fivérét csak a bosszú érdekli, de azt meg sem kérdezi, ő hogy érzi magát. A vita hevében Manu fejbe lövi bátyját, s ezzel megkezdődik az ámokfutás.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.