【:: A Galaxis őrzői Vol. 2. 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Galaxis őrzői vol. 2. (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-04-19 NA A Galaxis őrzői vol. 2.

Filmek::Magyar Felirat

02:15:00

A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul indavideo 720p

A Galaxis őrzői vol. 2. Online Filmek Magyarul Videa HD Folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

 • Kiadási dátum: 2017-04-19
 • Clasificación: 7.7
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Galaxis őrzői vol. 2. online filmek ingyen

A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Galaxis őrzői vol. 2. film

A Galaxis őrzői vol. 2. filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Galaxis őrzői vol. 2.

 • Lisa J. Levine
  ADR Supervisor
 • Jason C. Lewis
  Boom Operator
 • Lora Hirschberg
  Sound Re-Recording Mixer
 • Fred Raskin
  Editor
 • Craig Wood
  Editor
 • James Gunn
  Director

Megjelenési dátum:
US 2017-04-19

Film költségvetés:
$200,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2. – Filmesek és színészek

A Galaxis őrzői vol. 2.

Chris Pratt
Peter Quill / Star-Lord
A Galaxis őrzői vol. 2.

Zoe Saldana
Gamora
A Galaxis őrzői vol. 2.

Dave Bautista
Drax the Destroyer
A Galaxis őrzői vol. 2.

Vin Diesel
Baby Groot (voice)
A Galaxis őrzői vol. 2.

Bradley Cooper
Rocket (voice)
A Galaxis őrzői vol. 2.

Michael Rooker
Yondu Udonta

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Galaxis őrzői vol. 2. online film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. videa teljes film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. film letöltés magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. online sorozatok, A Galaxis őrzői vol. 2. online film ingyen, A Galaxis őrzői vol. 2. ingyen film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. youtube film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. online film nézése ingyen magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. magyar film 720p, A Galaxis őrzői vol. 2. akció film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. online film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. online film sorozatok, A Galaxis őrzői vol. 2. film letöltés ingyen, A Galaxis őrzői vol. 2. online mozifilm, A Galaxis őrzői vol. 2. online film letöltés, A Galaxis őrzői vol. 2. online film mobilon, A Galaxis őrzői vol. 2. ingyen film letöltés, A Galaxis őrzői vol. 2. online filmnézés, A Galaxis őrzői vol. 2. ingyen filmnézés, A Galaxis őrzői vol. 2. ingyen online film, A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul videa, A Galaxis őrzői vol. 2. videa teljes film magyarul, A Galaxis őrzői vol. 2. film a neten, A Galaxis őrzői vol. 2. teljes film magyarul indavideo, A Galaxis őrzői vol. 2. film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

8.3

Bosszúállók: Végtelen háború

Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.