【:: Thor: Ragnarök 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Thor: Ragnarök (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-10-25 NA Thor: Ragnarök

Filmek::Magyar Felirat

02:10:00

Thor: Ragnarök teljes film magyarul indavideo 720p

Thor: Ragnarök Online Filmek Magyarul Videa HD Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

 • Kiadási dátum: 2017-10-25
 • Clasificación: 7.5
 • Termelés: Marvel Studios / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Thor: Ragnarök online filmek ingyen

Thor: Ragnarök teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Thor: Ragnarök film

Thor: Ragnarök filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Thor: Ragnarök

 • Jay Oliva
  Storyboard
 • Craig Kyle
  Writer
 • Christopher Yost
  Writer
 • Taika Waititi
  Director
 • Shannon Mills
  Supervising Sound Editor
 • Jasin Boland
  Still Photographer

Megjelenési dátum:
US 2017-10-25

Film költségvetés:
$180,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök – Filmesek és színészek

Thor: Ragnarök

Chris Hemsworth
Thor
Thor: Ragnarök

Tom Hiddleston
Loki
Thor: Ragnarök

Cate Blanchett
Hela
Thor: Ragnarök

Idris Elba
Heimdall
Thor: Ragnarök

Jeff Goldblum
Grandmaster
Thor: Ragnarök

Tessa Thompson
Scrapper 142 / Valkyrie

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Thor: Ragnarök online film magyarul, Thor: Ragnarök videa teljes film magyarul, Thor: Ragnarök film letöltés magyarul, Thor: Ragnarök teljes film magyarul, Thor: Ragnarök online sorozatok, Thor: Ragnarök online film ingyen, Thor: Ragnarök ingyen film magyarul, Thor: Ragnarök youtube film magyarul, Thor: Ragnarök online film nézése ingyen magyarul, Thor: Ragnarök teljes film magyarul, Thor: Ragnarök magyar film 720p, Thor: Ragnarök akció film magyarul, Thor: Ragnarök online film magyarul, Thor: Ragnarök online film sorozatok, Thor: Ragnarök film letöltés ingyen, Thor: Ragnarök online mozifilm, Thor: Ragnarök online film letöltés, Thor: Ragnarök online film mobilon, Thor: Ragnarök ingyen film letöltés, Thor: Ragnarök online filmnézés, Thor: Ragnarök ingyen filmnézés, Thor: Ragnarök ingyen online film, Thor: Ragnarök teljes film magyarul, Thor: Ragnarök teljes film magyarul videa, Thor: Ragnarök videa teljes film magyarul, Thor: Ragnarök film a neten, Thor: Ragnarök teljes film magyarul indavideo, Thor: Ragnarök film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.