【:: Fekete Párduc 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Fekete Párduc (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-02-13 NA Fekete Párduc

Filmek::Magyar Felirat

02:14:00

Fekete Párduc teljes film magyarul indavideo 720p

Fekete Párduc Online Filmek Magyarul Videa HD T’Challa apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

 • Kiadási dátum: 2018-02-13
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Marvel Studios / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Fekete Párduc online filmek ingyen

Fekete Párduc teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Fekete Párduc film

Fekete Párduc filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Fekete Párduc

 • Joseph Hiura
  Art Direction
 • Kevin Feige
  Producer
 • Max Sweeney
  Other
 • Jennifer Jane
  Hairstylist
 • Natalie Johnson
  Makeup Artist
 • Sandye Kaye
  Makeup Artist

Megjelenési dátum:
US 2018-02-13

Film költségvetés:
$200,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fekete Párduc

Fekete Párduc – Filmesek és színészek

Fekete Párduc

Chadwick Boseman
T’Challa / Black Panther
Fekete Párduc

Michael B. Jordan
N’Jadaka / Erik Killmonger
Fekete Párduc

Lupita Nyong’o
Nakia
Fekete Párduc

Danai Gurira
Okoye
Fekete Párduc

Martin Freeman
Everett K. Ross
Fekete Párduc

Daniel Kaluuya
W’Kabi

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Fekete Párduc online film magyarul, Fekete Párduc videa teljes film magyarul, Fekete Párduc film letöltés magyarul, Fekete Párduc teljes film magyarul, Fekete Párduc online sorozatok, Fekete Párduc online film ingyen, Fekete Párduc ingyen film magyarul, Fekete Párduc youtube film magyarul, Fekete Párduc online film nézése ingyen magyarul, Fekete Párduc teljes film magyarul, Fekete Párduc magyar film 720p, Fekete Párduc akció film magyarul, Fekete Párduc online film magyarul, Fekete Párduc online film sorozatok, Fekete Párduc film letöltés ingyen, Fekete Párduc online mozifilm, Fekete Párduc online film letöltés, Fekete Párduc online film mobilon, Fekete Párduc ingyen film letöltés, Fekete Párduc online filmnézés, Fekete Párduc ingyen filmnézés, Fekete Párduc ingyen online film, Fekete Párduc teljes film magyarul, Fekete Párduc teljes film magyarul videa, Fekete Párduc videa teljes film magyarul, Fekete Párduc film a neten, Fekete Párduc teljes film magyarul indavideo, Fekete Párduc film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.