【:: Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Bosszúállók: Végtelen háború (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-04-25 NA Bosszúállók: Végtelen háború

Filmek::Magyar Felirat

02:29:00

Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul indavideo 720p

Bosszúállók: Végtelen háború Online Filmek Magyarul Videa HD A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

 • Kiadási dátum: 2018-04-25
 • Clasificación: 8.3
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: Kaland Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Bosszúállók: Végtelen háború online filmek ingyen

Bosszúállók: Végtelen háború teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Bosszúállók: Végtelen háború film

Bosszúállók: Végtelen háború filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Bosszúállók: Végtelen háború

 • Kevin Feige
  Producer
 • Joe Russo
  Director
 • Anthony Russo
  Director
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Jon Favreau
  Executive Producer
 • Alan Silvestri
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
US 2018-04-25

Film költségvetés:
$300,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosszúállók: Végtelen háború

Bosszúállók: Végtelen háború – Filmesek és színészek

Bosszúállók: Végtelen háború

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Bosszúállók: Végtelen háború

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Bosszúállók: Végtelen háború

Mark Ruffalo
Bruce Banner / Hulk
Bosszúállók: Végtelen háború

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Bosszúállók: Végtelen háború

Josh Brolin
Thanos
Bosszúállók: Végtelen háború

Zoe Saldana
Gamora

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Bosszúállók: Végtelen háború online film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború videa teljes film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború film letöltés magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború online sorozatok, Bosszúállók: Végtelen háború online film ingyen, Bosszúállók: Végtelen háború ingyen film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború youtube film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború online film nézése ingyen magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború magyar film 720p, Bosszúállók: Végtelen háború akció film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború online film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború online film sorozatok, Bosszúállók: Végtelen háború film letöltés ingyen, Bosszúállók: Végtelen háború online mozifilm, Bosszúállók: Végtelen háború online film letöltés, Bosszúállók: Végtelen háború online film mobilon, Bosszúállók: Végtelen háború ingyen film letöltés, Bosszúállók: Végtelen háború online filmnézés, Bosszúállók: Végtelen háború ingyen filmnézés, Bosszúállók: Végtelen háború ingyen online film, Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul videa, Bosszúállók: Végtelen háború videa teljes film magyarul, Bosszúállók: Végtelen háború film a neten, Bosszúállók: Végtelen háború teljes film magyarul indavideo, Bosszúállók: Végtelen háború film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.