【:: Replicas 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Replicas (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-11-01 NA Replicas

Filmek::Magyar Felirat

01:47:00

Replicas teljes film magyarul indavideo 720p

Replicas Online Filmek Magyarul Videa HD A Replicas főszereplője egy tudós, akinek eltökélt célja, hogy az emberi tudatot digitálisan rögzítse. Csakhogy időközben egy tragikus autó-balesetben elveszíti a családját. A férfi meggyőzik kollégáját, Ed Whittle-t, hogy segítsen neki klónokat gyártani elhunyt szerettei DNS-éből. A sors kemény döntés elé állítja, ugyanis választania kell, hogy a feleségét, vagy a gyermekeit hozza vissza az élők sorába.

 • Kiadási dátum: 2018-11-01
 • Clasificación: 5.3
 • Termelés: Di Bonaventura Pictures / Company Films / Ocean Park Entertainment / Riverstone Pictures / Remstar Studios / Fundamental Films / Lotus Entertainment /
 • Műfaj: Thriller Sci-Fi Rejtély

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Replicas online filmek ingyen

Replicas teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Replicas film

Replicas filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Replicas

 • Keanu Reeves
  Producer
 • Jeffrey Nachmanoff
  Director
 • Stephen Hamel
  Story
 • Chad St. John
  Screenplay
 • Luis R. Estrella-Rivera
  Location Manager
 • Ines Mongil-Echandi
  Production Manager

Megjelenési dátum:
CN 2018-11-01

Film költségvetés:
$30,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Replicas

Replicas – Filmesek és színészek

Replicas

Keanu Reeves
William Foster
Replicas

Alice Eve
Mona Foster
Replicas

Thomas Middleditch
Ed Whittle
Replicas

Emjay Anthony
Matt Foster
Replicas

Emily Alyn Lind
Sophie Foster
Replicas

Nyasha Hatendi
Scott

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Replicas online film magyarul, Replicas videa teljes film magyarul, Replicas film letöltés magyarul, Replicas teljes film magyarul, Replicas online sorozatok, Replicas online film ingyen, Replicas ingyen film magyarul, Replicas youtube film magyarul, Replicas online film nézése ingyen magyarul, Replicas teljes film magyarul, Replicas magyar film 720p, Replicas akció film magyarul, Replicas online film magyarul, Replicas online film sorozatok, Replicas film letöltés ingyen, Replicas online mozifilm, Replicas online film letöltés, Replicas online film mobilon, Replicas ingyen film letöltés, Replicas online filmnézés, Replicas ingyen filmnézés, Replicas ingyen online film, Replicas teljes film magyarul, Replicas teljes film magyarul videa, Replicas videa teljes film magyarul, Replicas film a neten, Replicas teljes film magyarul indavideo, Replicas film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.6

Ex Machina

Ex Machina

Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik.

6.6

A harag tüze

A harag tüze

Russell Baze teljesen hétköznapi életet él, ám egy szempillantás alatt megváltozik minden, miután az Irakból nemrég hazatért öccse hirtelen eltűnik. A nyomozóhatóság teszi a dolgát, ám nem jut sokra, így Russell saját kezébe veszi az irányítást.

7

Az androméda törzs

Az androméda törzs

Az amerikai hadsereg egyik katonai műholdja váratlanul meghibásodik, és lezuhan Új-Mexikóban. Egy speciális kutatócsoport kezdi vizsgálni a szerkezetet, és egy halálos, új vírust fedeznek fel rajta. Az ismeretlen, űrből jött vírus gyorsan mutálódik. A kutatók, versenyt futva az idővel, mielőbb meg akarják állítani, mert ha kijut a bázisról, végveszélybe sodorja az egész emberiséget.

6.1

Re-Animátor 2. - Az újraélesztő menyasszonya

Re-Animátor 2. – Az újraélesztő menyasszonya

Az őrült Dr Herbert West, a meggyötört Dr. Dan Cain és a lefejezett Dr Carl Hill tér vissza a borzalmakkal teli Re-Animator második részében. Már nyolc hónapja történt, hogy vérben fürödtek a kórház falai, West és Cain kísérletei azóta igen bizarr fordulatot vettek. A halottakat életre keltő két orvos egy örömlány lábait és egy szűz méhét rakta össze Dr. Cain imádott halott menyasszonyának szívével, a menyasszony életre kelésével pedig elszabadul a pokol.