【:: Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F Mint Feltámadás 2015 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás (2015) Online Filmek Magyarul Videa HD

2015-04-18 NA Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás

Filmek::Magyar Felirat

01:33:00

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul indavideo 720p

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás Online Filmek Magyarul Videa HD A Földön beköszöntött a béke, de ezt megtörik Freeza seregének életben maradt katonái, Sorbet és Tagoma. Céljuk, hogy feltámasszák urukat a Sárkánygömbök segítségével, hogy aztán bosszút állhasson a Saiya-jineken.

 • Kiadási dátum: 2015-04-18
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Fox International Productions / Toei Animation / Fizz Sound Creation /
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online filmek ingyen

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás film

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás

 • Akira Toriyama
  Writer
 • Tadayoshi Yamamuro
  Director
 • Norihito Sumitomo
  Music

Megjelenési dátum:
JP 2015-04-18

Film költségvetés:
$5,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás

Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás – Filmesek és színészek

Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Masako Nozawa
Son Goku / Son Gohan / Son Goten (voice)
Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Ryou Horikawa
Vegeta (voice)
Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Ryusei Nakao
Frieza (voice)
Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Kouichi Yamadera
Beerus (voice)
Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Masakazu Morita
Whis (voice)
Dragon Ball Z Mozifilm 15 - F mint feltámadás

Hiromi Tsuru
Bulma Briefs (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás videa teljes film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás film letöltés magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online sorozatok, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film ingyen, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás ingyen film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás youtube film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film nézése ingyen magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás magyar film 720p, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás akció film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film sorozatok, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás film letöltés ingyen, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online mozifilm, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film letöltés, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online film mobilon, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás ingyen film letöltés, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás online filmnézés, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás ingyen filmnézés, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás ingyen online film, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul videa, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás videa teljes film magyarul, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás film a neten, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás teljes film magyarul indavideo, Dragon Ball Z Mozifilm 15 – F mint feltámadás film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

6.8

Dragon Ball Z Mozifilm 13 - Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Gokut és a barátait rászedték, hogy a Sárkánygömbökkel élesszék fel Tapiont, aki magában hordozza a démon Hildegarnt. Hildegarn megszökik és elkezd pusztítani maga körül mindent. Tapion megpróbálja újra bezárni a démont, de hasztalanul. Gokun kívül képes bárki is legyőzni a démont és visszaállítani a békét?

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!