【:: Power Rangers 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Power Rangers (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-03-23 NA Power Rangers

Filmek::Magyar Felirat

02:04:00

Power Rangers teljes film magyarul indavideo 720p

Power Rangers Online Filmek Magyarul Videa HD Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

 • Kiadási dátum: 2017-03-23
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Lionsgate / Saban Brands /
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Power Rangers online filmek ingyen

Power Rangers teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Power Rangers film

Power Rangers filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Power Rangers

 • Brian Casentini
  Producer
 • Roberto Orci
  Producer
 • Haim Saban
  Producer
 • Wyck Godfrey
  Producer
 • Marty Bowen
  Producer
 • Allison Shearmur
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2017-03-23

Film költségvetés:
$100,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Power Rangers

Power Rangers – Filmesek és színészek

Power Rangers

Dacre Montgomery
Jason Lee Scott / The Red Ranger
Power Rangers

Naomi Scott
Kimberly Hart / The Pink Ranger
Power Rangers

RJ Cyler
Billy Cranston / The Blue Ranger
Power Rangers

Becky G
Trini / The Yellow Ranger
Power Rangers

Ludi Lin
Zack Taylor / The Black Ranger
Power Rangers

Bill Hader
Alpha 5 (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Power Rangers online film magyarul, Power Rangers videa teljes film magyarul, Power Rangers film letöltés magyarul, Power Rangers teljes film magyarul, Power Rangers online sorozatok, Power Rangers online film ingyen, Power Rangers ingyen film magyarul, Power Rangers youtube film magyarul, Power Rangers online film nézése ingyen magyarul, Power Rangers teljes film magyarul, Power Rangers magyar film 720p, Power Rangers akció film magyarul, Power Rangers online film magyarul, Power Rangers online film sorozatok, Power Rangers film letöltés ingyen, Power Rangers online mozifilm, Power Rangers online film letöltés, Power Rangers online film mobilon, Power Rangers ingyen film letöltés, Power Rangers online filmnézés, Power Rangers ingyen filmnézés, Power Rangers ingyen online film, Power Rangers teljes film magyarul, Power Rangers teljes film magyarul videa, Power Rangers videa teljes film magyarul, Power Rangers film a neten, Power Rangers teljes film magyarul indavideo, Power Rangers film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.7

Batman visszatér

Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek – és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

4.2

Batman és Robin

Batman és Robin

Hideg borzongás lett úrrá Gotham City-n, jeges rémület szorítja össze a városlakók szívét. És mint már annyiszor, az elkeseredett emberek egyetlen reménye a magányos éjjeli igazságosztó, aki a derengő hold fényében elindul a város felé… Batman azonban most egy fürge motoros, Robin kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Jégcsappal és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal, akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.