【:: Mélyütés 2015 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Mélyütés (2015) Online Filmek Magyarul Videa HD

2015-06-15 NA Mélyütés

Filmek::Magyar Felirat

02:03:00

Mélyütés teljes film magyarul indavideo 720p

Mélyütés Online Filmek Magyarul Videa HD Billy ’The Great’ Hope, az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját.

 • Kiadási dátum: 2015-06-15
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Fuqua Films / Escape Artists / Riche-Ludwig Productions / Wanda Pictures /
 • Műfaj: Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Mélyütés online filmek ingyen

Mélyütés teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Mélyütés film

Mélyütés filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Mélyütés

 • John Houlihan
  Music Supervisor
 • Antoine Fuqua
  Director
 • Kurt Sutter
  Writer
 • James Horner
  Original Music Composer
 • Mauro Fiore
  Director of Photography
 • John Refoua
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2015-06-15

Film költségvetés:
$30,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mélyütés

Mélyütés – Filmesek és színészek

Mélyütés

Jake Gyllenhaal
Billy ‘The Great’Hope
Mélyütés

Rachel McAdams
Maureen Hope
Mélyütés

Forest Whitaker
Titus ‘Tick’ Wills
Mélyütés

Oona Laurence
Leila Hope
Mélyütés

50 Cent
Jordan Mains
Mélyütés

Skylan Brooks
Hoppy

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Mélyütés online film magyarul, Mélyütés videa teljes film magyarul, Mélyütés film letöltés magyarul, Mélyütés teljes film magyarul, Mélyütés online sorozatok, Mélyütés online film ingyen, Mélyütés ingyen film magyarul, Mélyütés youtube film magyarul, Mélyütés online film nézése ingyen magyarul, Mélyütés teljes film magyarul, Mélyütés magyar film 720p, Mélyütés akció film magyarul, Mélyütés online film magyarul, Mélyütés online film sorozatok, Mélyütés film letöltés ingyen, Mélyütés online mozifilm, Mélyütés online film letöltés, Mélyütés online film mobilon, Mélyütés ingyen film letöltés, Mélyütés online filmnézés, Mélyütés ingyen filmnézés, Mélyütés ingyen online film, Mélyütés teljes film magyarul, Mélyütés teljes film magyarul videa, Mélyütés videa teljes film magyarul, Mélyütés film a neten, Mélyütés teljes film magyarul indavideo, Mélyütés film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.1

Elit játszma

Elit játszma

Molly Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.Egy kis lelemény és kitartás árán a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

7.3

Creed: Apollo fia

Creed: Apollo fia

Adonis Johnson sosem ismerte legendás apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et, aki még azelőtt elhunyt, hogy ő megszületett volna. Ettől még nem kérdéses, hogy a boksz a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába, apja és Rocky összecsapásának helyszínére megy. A srác felkeresi a legendás bokszolót, és arra kéri, legyen az edzője. Rocky Balboa meglátja benne az erőt és az elhivatottságot, és szárnyai alá veszi a tehetséget, de az egykori bajnoknak egy olyan „ellenféllel” is meg kell küzdenie, ami sokkal halálosabb veszéllyel fenyegeti, mint bárki a szorítóban.

7.9

Millió dolláros bébi

Millió dolláros bébi

Frankie Dunn pályája során számos fantasztikus bunyóst edzett és menedzselt. Legfőbb tanítása, mely vezérli az életét is, hogy a legfontosabb az, hogy mindig védd magad. Mióta elidegenedett a lányától, Frankie jó ideje senkit sem engedett közel magához. Egyetlen barátja Hepaj, az egykori bokszoló, aki rendben tartja Frankie edzőtermét, és tudja, hogy a mogorva külső olyan embert takar, aki az elmúlt 23 évben szinte minden nap misére járt, keresve a megbocsátást, amely valahogy mégsem adatik meg neki. Aztán egy nap Maggie Fitzgerald besétál az edzőterembe.Maggie-nek sosem jutott sok semmiből, de van benne valami, ami csak keveseknek adatik meg: tudja, mit akar, és bármit hajlandó megtenni érte. Az élete állandó küzdelem, amit nyers tehetségével, kizökkenthetetlen koncentrálásával és elképesztő akaraterejével képes túlélni. Ám mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki higgyen benne.

7.9

A nagy szökés

A nagy szökés

A második világháború derekán a németek új, különleges fogolytábort építenek, miután megelégelték a szökött szövetséges katonák utáni hajszát. A legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett itt tartják fogva azokat a foglyokat, akik már többször sikeresen megléptek. A szövetséges katonákat azonban kemény fából faragták. Amikor Bartlett repülőtiszt is idekerül, elhatározza, hogy több ember fog innen megszökni, mint eddig bárhonnan. A céljuk nem csak az, hogy kiszabaduljanak, hanem, hogy lekössék a közelben állomásozó német csapatokat is. Elképesztő akció veszi kezdetét.