【:: Renegátok 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Renegátok (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-08-21 NA Renegátok

Filmek::Magyar Felirat

01:45:00

Renegátok teljes film magyarul indavideo 720p

Renegátok Online Filmek Magyarul Videa HD Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

 • Kiadási dátum: 2017-08-21
 • Clasificación: 5.7
 • Termelés: Studio Babelsberg / EuropaCorp / Belga Productions / CB Films / DCS / Canal+ /
 • Műfaj: Thriller Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Renegátok online filmek ingyen

Renegátok teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Renegátok film

Renegátok filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Renegátok

 • Steven Quale
  Director
 • Luc Besson
  Writer
 • Luc Besson
  Producer
 • Richard Wenk
  Writer
 • Michael Schwarz
  Line Producer
 • Raphaël Benoliel
  Producer

Megjelenési dátum:
DE 2017-08-21

Film költségvetés:
$66,190,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Renegátok

Renegátok – Filmesek és színészek

Renegátok

J.K. Simmons
Levin
Renegátok

Sullivan Stapleton
Matt Barnes
Renegátok

Diarmaid Murtagh
Kurt Duffy
Renegátok

Sylvia Hoeks
Lara Simic
Renegátok

Charlie Bewley
Stanton Baker
Renegátok

Dimitri Leonidas
Jack Porter

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Renegátok online film magyarul, Renegátok videa teljes film magyarul, Renegátok film letöltés magyarul, Renegátok teljes film magyarul, Renegátok online sorozatok, Renegátok online film ingyen, Renegátok ingyen film magyarul, Renegátok youtube film magyarul, Renegátok online film nézése ingyen magyarul, Renegátok teljes film magyarul, Renegátok magyar film 720p, Renegátok akció film magyarul, Renegátok online film magyarul, Renegátok online film sorozatok, Renegátok film letöltés ingyen, Renegátok online mozifilm, Renegátok online film letöltés, Renegátok online film mobilon, Renegátok ingyen film letöltés, Renegátok online filmnézés, Renegátok ingyen filmnézés, Renegátok ingyen online film, Renegátok teljes film magyarul, Renegátok teljes film magyarul videa, Renegátok videa teljes film magyarul, Renegátok film a neten, Renegátok teljes film magyarul indavideo, Renegátok film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

7.8

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

5.8

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.