【:: Venom 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Venom (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-10-03 NA Venom

Filmek::Magyar Felirat

01:52:00

Venom teljes film magyarul indavideo 720p

Venom Online Filmek Magyarul Videa HD Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Ez a különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen lény maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

 • Kiadási dátum: 2018-10-03
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Columbia Pictures / Marvel Entertainment / Sony Pictures / Avi Arad Productions /
 • Műfaj: Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Venom online filmek ingyen

Venom teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Venom film

Venom filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Venom

 • Scott Rosenberg
  Screenplay
 • Jeff Pinkner
  Screenplay
 • Avi Arad
  Producer
 • Matt Tolmach
  Producer
 • Amy Pascal
  Producer
 • David Michelinie
  Characters

Megjelenési dátum:
US 2018-10-03

Film költségvetés:
$116,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Venom

Venom – Filmesek és színészek

Venom

Tom Hardy
Eddie Brock / Venom
Venom

Michelle Williams
Anne Weying
Venom

Riz Ahmed
Carlton Drake / Riot
Venom

Scott Haze
Roland Treece
Venom

Reid Scott
Dr. Dan Lewis
Venom

Jenny Slate
Dr. Dora Skirth

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Venom online film magyarul, Venom videa teljes film magyarul, Venom film letöltés magyarul, Venom teljes film magyarul, Venom online sorozatok, Venom online film ingyen, Venom ingyen film magyarul, Venom youtube film magyarul, Venom online film nézése ingyen magyarul, Venom teljes film magyarul, Venom magyar film 720p, Venom akció film magyarul, Venom online film magyarul, Venom online film sorozatok, Venom film letöltés ingyen, Venom online mozifilm, Venom online film letöltés, Venom online film mobilon, Venom ingyen film letöltés, Venom online filmnézés, Venom ingyen filmnézés, Venom ingyen online film, Venom teljes film magyarul, Venom teljes film magyarul videa, Venom videa teljes film magyarul, Venom film a neten, Venom teljes film magyarul indavideo, Venom film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.