【:: Barry Seal: A Beszállító 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Barry Seal: A beszállító (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-08-17 NA Barry Seal: A beszállító

Filmek::Magyar Felirat

01:55:00

Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul indavideo 720p

Barry Seal: A beszállító Online Filmek Magyarul Videa HD Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre.

 • Kiadási dátum: 2017-08-17
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Vendian Entertainment / Imagine Entertainment / Cross Creek Pictures / Quadrant Pictures /
 • Műfaj: Thriller Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Barry Seal: A beszállító online filmek ingyen

Barry Seal: A beszállító teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Barry Seal: A beszállító film

Barry Seal: A beszállító filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Barry Seal: A beszállító

 • Doug Liman
  Director
 • Gary Spinelli
  Writer
 • César Charlone
  Director of Photography
 • Dylan Tichenor
  Editor
 • Ray Angelic
  Producer
 • Doug Davison
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2017-08-17

Film költségvetés:
$50,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Barry Seal: A beszállító

Barry Seal: A beszállító – Filmesek és színészek

Barry Seal: A beszállító

Tom Cruise
Barry Seal
Barry Seal: A beszállító

Sarah Wright
Lucy Seal
Barry Seal: A beszállító

Domhnall Gleeson
Monty Schafer
Barry Seal: A beszállító

Alejandro Edda
Jorge Ochoa
Barry Seal: A beszállító

Mauricio Mejía
Pablo Escobar
Barry Seal: A beszállító

Jayma Mays
Dana Sibota

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Barry Seal: A beszállító online film magyarul, Barry Seal: A beszállító videa teljes film magyarul, Barry Seal: A beszállító film letöltés magyarul, Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul, Barry Seal: A beszállító online sorozatok, Barry Seal: A beszállító online film ingyen, Barry Seal: A beszállító ingyen film magyarul, Barry Seal: A beszállító youtube film magyarul, Barry Seal: A beszállító online film nézése ingyen magyarul, Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul, Barry Seal: A beszállító magyar film 720p, Barry Seal: A beszállító akció film magyarul, Barry Seal: A beszállító online film magyarul, Barry Seal: A beszállító online film sorozatok, Barry Seal: A beszállító film letöltés ingyen, Barry Seal: A beszállító online mozifilm, Barry Seal: A beszállító online film letöltés, Barry Seal: A beszállító online film mobilon, Barry Seal: A beszállító ingyen film letöltés, Barry Seal: A beszállító online filmnézés, Barry Seal: A beszállító ingyen filmnézés, Barry Seal: A beszállító ingyen online film, Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul, Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul videa, Barry Seal: A beszállító videa teljes film magyarul, Barry Seal: A beszállító film a neten, Barry Seal: A beszállító teljes film magyarul indavideo, Barry Seal: A beszállító film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

6

Mission: Impossible 2.

Mission: Impossible 2.

Ethan Hunt különleges ügynök új missziója semmivel sem könnyebb, mint az előző: egy genetikai laborban kikísérletezett biológiai fegyvert kell visszaszereznie. A Chimera nevezetű vírusra más is szemet vetett már. Sean Ambrose régen együtt dolgozott Hunt ügynökkel, de világuralomra törő tervei eltávolították a jó útról. Ambrose-nak megvan a vírus egyetlen hatékony ellenszere, a Bellerophon. Ha megszerzi mindkettőt, senki sem állíthatja meg. Hunt ügynök egyetlen reménye a szépséges Nyah, aki egykor Ambrose szeretője volt. A hölgyet Hunt fel akarja használni, hogy tőrbe csalja riválisát, csakhogy beleszeret a gyönyörű nőbe. Nyah megfertőződik a vírustól: innentől kezdve pedig duplán létkérdés a lehetetlen megbízatás teljesítése.

6.4

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk

A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

5.2

Die Hard 5. - Drágább, mint az életed

Die Hard 5. – Drágább, mint az életed

Igazi New York-i zsaru: kopott, fáradt, de a humora és a bátorsága a legváratlanabb helyzetekben sem hagyja cserben. John McClane hadnagy (Bruce Willis) megtudja, hogy a fia, Jack (Jai Courtney) bajba került Moszkvában, és bár régóta nem beszélnek egymással, habozás nélkül a segítségére siet – és természetesen a küzdelem legközepében találja magát.McClane többnyire véletlenül keveredik a terroristák útjába, a fia viszont mindig tudja, mit csinál: és ő sem ijed meg könnyen. Két generáció együtt száll szembe a lehetetlennel: New Yorktól Moszkváig és tovább, egészen Csernobilig.