【:: A Préri Urai 2016 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A préri urai (2016) Online Filmek Magyarul Videa HD

2016-08-12 NA A préri urai

Filmek::Magyar Felirat

01:42:00

A préri urai teljes film magyarul indavideo 720p

A préri urai Online Filmek Magyarul Videa HD Toby családja mindig szegény volt. Ennek ellenére volt saját földjük és egy gazdaságuk, melyre generációk óta nagyon büszkék voltak. Most viszont egy lejárt banki fizetés miatt elveszíthetik az egészet. Egy veszélyes tervet ötölnek ki a helyzet megoldására: Toby a börtönből frissen szabadult testvérével, Tannerrel együtt rablással szereznék meg a hiányzó pénzt.

 • Kiadási dátum: 2016-08-12
 • Clasificación: 7.3
 • Termelés: Sidney Kimmel Entertainment / Film 44 / OddLot Entertainment /
 • Műfaj: Bűnügyi Dráma Thriller Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A préri urai online filmek ingyen

A préri urai teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A préri urai film

A préri urai filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A préri urai

 • David Mackenzie
  Director
 • Taylor Sheridan
  Screenplay
 • Giles Nuttgens
  Director of Photography
 • Jake Roberts
  Editor
 • Braden Aftergood
  Executive Producer
 • Peter Berg
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2016-08-12

Film költségvetés:
$12,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A préri urai

A préri urai – Filmesek és színészek

A préri urai

Jeff Bridges
Marcus Hamilton
A préri urai

Chris Pine
Toby Howard
A préri urai

Ben Foster
Tanner Howard
A préri urai

Gil Birmingham
Alberto Parker
A préri urai

Marin Ireland
Debbie Howard
A préri urai

Katy Mixon
Jenny Ann

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A préri urai online film magyarul, A préri urai videa teljes film magyarul, A préri urai film letöltés magyarul, A préri urai teljes film magyarul, A préri urai online sorozatok, A préri urai online film ingyen, A préri urai ingyen film magyarul, A préri urai youtube film magyarul, A préri urai online film nézése ingyen magyarul, A préri urai teljes film magyarul, A préri urai magyar film 720p, A préri urai akció film magyarul, A préri urai online film magyarul, A préri urai online film sorozatok, A préri urai film letöltés ingyen, A préri urai online mozifilm, A préri urai online film letöltés, A préri urai online film mobilon, A préri urai ingyen film letöltés, A préri urai online filmnézés, A préri urai ingyen filmnézés, A préri urai ingyen online film, A préri urai teljes film magyarul, A préri urai teljes film magyarul videa, A préri urai videa teljes film magyarul, A préri urai film a neten, A préri urai teljes film magyarul indavideo, A préri urai film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

A góré

A góré

Jacob Harlon sikeres üzletember élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. A férfi részegen autóbalesetet okoz, amelyben meghal a barátja. Harlon rács mögé kerül, ahol szembesül a börtönélet erőszakos világával, sajátos szabályrendszerével. Miközben igyekszik alkalmazkodni az új szabályokhoz, amelyek a túlélését biztosítják, lassan elveszíti az identitását és kapcsolatát a korábbi életével, beleértve a feleségét és a fiát is. Hiába szabadul ki, a börtönbéli “barátainak” keze utoléri őt.

7.1

Jólét

Jólét

Egy bankrablás balul sikerül. Connie-nak sikerül ugyan elmenekülnie, de testvérét, Nicket letartóztatják. Míg Connie igyekszik összeszedni az óvadékra a pénzt, más dolgot is fontolgat a fejében: bátyja szökésének megszervezését.

6.7

Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja

Az 1000 halott háza 2. – A sátán bosszúja

A sorozatgyilkosoknak most menekülniük kell, ugyanis az előző részben megölt seriff bátyja bosszúhadjáratot indított ellenük. Nyomozása során egyre közelebb kerül a gyilkosokhoz, de közben egyre mélyebb őrületbe kergeti magát. A kérdés az, hogy ő is úgy végzi-e mint testvére.

6

Magányos farkas

Magányos farkas

A rendőrség akciója kudarcba fullad, mikor rajtaütnek egy lótolvaj bandán. MacQuade, a texasi járőr a legjobb az egész államban, ő fékezi meg a bandát, és menti meg rendőrtársait. MacQuade külön él feleségétől és lányától messze a texasi prérin, kedvenc farkasa társaságában. Kapitánya eltűri módszereit, de nem hagyja, hogy magányosan dolgozzon, ezért egy fiatal tisztet rendel társául. MacQuade eleinte elutasító a fiúval, de amikor egy veszélyes fegyvercsempész bandára akar lecsapni, jól jön a segítség.