【:: A Grincs 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Grincs (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-11-08 NA A Grincs

Filmek::Magyar Felirat

01:30:00

A Grincs teljes film magyarul indavideo 720p

A Grincs Online Filmek Magyarul Videa HD A Grincs egymagában él barlangjában, egyedüli társa jámbor kutyája, Max. Grincs a legkülönfélébb találmányokkal rendezte be otthonát, csak hogy elkerülhesse az embereket, akikkel csak akkor találkozik, ha élelemre van szüksége. A zsémbes zöld szőrmók nyugodt életét azonban minden évben megzavarja a közeli falu, Kifalva ünnepi készülődése, különösen azért, mert az ünneplés évről évre egyre hangosabb. A helyzetet csak tovább tetézi, hogy a falucska lakói ezúttal minden korábbinál nagyobb Karácsonyt terveznek. Grincs számára nincs más választás: el kell lopnia a Karácsonyt, ezért Mikulásnak adva ki magát Kifalva felé veszi az irányt. Ekkor azonban még sejtelme sincs arról, hogy az életvidám kislány, Cindy-Lou és barátai azt tervezik, hogy csapdába csalják a Mikulást, hogy megköszönjék neki mindazt, amit a hosszú évek során a helyiekért, köztük a lány édesanyjáért tett.

 • Kiadási dátum: 2018-11-08
 • Clasificación: 6.3
 • Termelés: Universal Pictures / Illumination Entertainment /
 • Műfaj: Animációs Családi Vígjáték Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Grincs online filmek ingyen

A Grincs teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Grincs film

A Grincs filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Grincs

 • Michael LeSieur
  Screenplay
 • Yarrow Cheney
  Director
 • Cinco Paul
  Writer
 • Ken Daurio
  Writer
 • Dr. Seuss
  Story
 • Chris Cartagena
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2018-11-08

Film költségvetés:
$75,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Grincs

A Grincs – Filmesek és színészek

A Grincs

Benedict Cumberbatch
Grinch (voice)
A Grincs

Cameron Seely
Cindy Lou Who (voice)
A Grincs

Rashida Jones
Donna Lou Who (voice)
A Grincs

Angela Lansbury
Mayor McGerkle (voice)
A Grincs

Kenan Thompson
Bricklebaum (voice)
A Grincs

Pharrell Williams
Narrator (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Grincs online film magyarul, A Grincs videa teljes film magyarul, A Grincs film letöltés magyarul, A Grincs teljes film magyarul, A Grincs online sorozatok, A Grincs online film ingyen, A Grincs ingyen film magyarul, A Grincs youtube film magyarul, A Grincs online film nézése ingyen magyarul, A Grincs teljes film magyarul, A Grincs magyar film 720p, A Grincs akció film magyarul, A Grincs online film magyarul, A Grincs online film sorozatok, A Grincs film letöltés ingyen, A Grincs online mozifilm, A Grincs online film letöltés, A Grincs online film mobilon, A Grincs ingyen film letöltés, A Grincs online filmnézés, A Grincs ingyen filmnézés, A Grincs ingyen online film, A Grincs teljes film magyarul, A Grincs teljes film magyarul videa, A Grincs videa teljes film magyarul, A Grincs film a neten, A Grincs teljes film magyarul indavideo, A Grincs film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

5.6

Kelekótya karácsony

Kelekótya karácsony

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen – hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.