【:: A Hangya és A Darázs 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Hangya és a Darázs (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-07-04 NA A Hangya és a Darázs

Filmek::Magyar Felirat

01:59:00

A Hangya és a Darázs teljes film magyarul indavideo 720p

A Hangya és a Darázs Online Filmek Magyarul Videa HD Scott Lang, azaz a Hangya próbál egyensúlyozni két élete közt: miközben szuperhősként a lehetetlent is képes véghezvinni, családapaként is helyt kell állnia a magánéletében. Közben egy új küldetésre kell indulnia, de ezúttal nem egyedül, hanem Hope van Dyne oldalán. Ő Dr. Hank Pym lánya, aki Darázsként szintúgy szupererőre tett szert. A küldetés során titkokat tárhatnak fel a saját múltjukból.

 • Kiadási dátum: 2018-07-04
 • Clasificación: 7
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Hangya és a Darázs online filmek ingyen

A Hangya és a Darázs teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Hangya és a Darázs film

A Hangya és a Darázs filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Hangya és a Darázs

 • Peyton Reed
  Director
 • Kevin Feige
  Producer
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Stephen Broussard
  Executive Producer
 • Victoria Alonso
  Executive Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-07-04

Film költségvetés:
$140,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs – Filmesek és színészek

A Hangya és a Darázs

Paul Rudd
Scott Lang / Ant-Man
A Hangya és a Darázs

Evangeline Lilly
Hope van Dyne / Wasp
A Hangya és a Darázs

Michael Peña
Luis
A Hangya és a Darázs

Walton Goggins
Sonny Burch
A Hangya és a Darázs

Bobby Cannavale
Paxton
A Hangya és a Darázs

Judy Greer
Maggie

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Hangya és a Darázs online film magyarul, A Hangya és a Darázs videa teljes film magyarul, A Hangya és a Darázs film letöltés magyarul, A Hangya és a Darázs teljes film magyarul, A Hangya és a Darázs online sorozatok, A Hangya és a Darázs online film ingyen, A Hangya és a Darázs ingyen film magyarul, A Hangya és a Darázs youtube film magyarul, A Hangya és a Darázs online film nézése ingyen magyarul, A Hangya és a Darázs teljes film magyarul, A Hangya és a Darázs magyar film 720p, A Hangya és a Darázs akció film magyarul, A Hangya és a Darázs online film magyarul, A Hangya és a Darázs online film sorozatok, A Hangya és a Darázs film letöltés ingyen, A Hangya és a Darázs online mozifilm, A Hangya és a Darázs online film letöltés, A Hangya és a Darázs online film mobilon, A Hangya és a Darázs ingyen film letöltés, A Hangya és a Darázs online filmnézés, A Hangya és a Darázs ingyen filmnézés, A Hangya és a Darázs ingyen online film, A Hangya és a Darázs teljes film magyarul, A Hangya és a Darázs teljes film magyarul videa, A Hangya és a Darázs videa teljes film magyarul, A Hangya és a Darázs film a neten, A Hangya és a Darázs teljes film magyarul indavideo, A Hangya és a Darázs film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.1

A Hangya

A Hangya

A történet főszereplője a börtönviselt Scott Lang, aki egy betörés okán szert tesz egy ruhára, amelynek különleges képessége, hogy viselője rendkívül apróra tud zsugorodni, miközben megsokszorozza erejét. A ruha kifejlesztője – Dr. Hank Pym – segítségével próbálják megakadályozni, hogy a technológia rossz kezekbe kerüljön, ehhez pedig végre kell hajtsák az évezred betörését.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.