【:: 007 – Halj Meg Máskor 2002 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> 007 – Halj meg máskor (2002) Online Filmek Magyarul Videa HD

2002-11-17 NA 007 – Halj meg máskor

Filmek::Magyar Felirat

02:14:00

007 – Halj meg máskor teljes film magyarul indavideo 720p

007 – Halj meg máskor Online Filmek Magyarul Videa HD James Bond 40 éve a legkedveltebb titkosügynök és nem hiába. A huszadik, jubileumi film sem okozhatott csalódást, sőt sokak szerint a sorozat egyik legjobb epizódja. A 007-es ügynök (Pierce Brosnan) körül gyorsan zajlanak az események. Bond ezúttal az Észak- és Dél-Korea közötti acsarkodásokban vesz részt. Az északiak mindenre kapható banditája, Zao (Rick Yune) foglyul ejti. Szabadulásakor Bond bosszút esküszik ellene. Következő megbízatása egy rejtélyes milliomos, Gustav Graves (Toby Stephens) ellen szól, akinek nagy tervei vannak a világ leigázására. Két hölgy is nehezíti Bond dolgát: Jinx (Halle Berry), a gyönyörű gyémántcsempész és a nyugtalanító Miranda Frost (Rosamund Pike). Koreába Londonon és Kubán át vezetnek vissza a szövevényes szálak.

 • Kiadási dátum: 2002-11-17
 • Clasificación: 5.9
 • Termelés: Eon Productions /
 • Műfaj: Kaland Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

007 – Halj meg máskor online filmek ingyen

007 – Halj meg máskor teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek 007 – Halj meg máskor film

007 – Halj meg máskor filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. 007 – Halj meg máskor

 • Lee Tamahori
  Director
 • Robert Wade
  Screenplay
 • Neal Purvis
  Screenplay
 • Barbara Broccoli
  Producer
 • Michael G. Wilson
  Producer
 • Gregg Wilson
  Development Manager

Megjelenési dátum:
GB 2002-11-17

Film költségvetés:
$140,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/007 – Halj meg máskor

007 – Halj meg máskor – Filmesek és színészek

007 - Halj meg máskor

Pierce Brosnan
James Bond
007 - Halj meg máskor

Halle Berry
Jinx Johnson
007 - Halj meg máskor

Rosamund Pike
Miranda Frost
007 - Halj meg máskor

Rick Yune
Zao
007 - Halj meg máskor

Toby Stephens
Gustav Graves
007 - Halj meg máskor

John Cleese
Q

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: 007 – Halj meg máskor online film magyarul, 007 – Halj meg máskor videa teljes film magyarul, 007 – Halj meg máskor film letöltés magyarul, 007 – Halj meg máskor teljes film magyarul, 007 – Halj meg máskor online sorozatok, 007 – Halj meg máskor online film ingyen, 007 – Halj meg máskor ingyen film magyarul, 007 – Halj meg máskor youtube film magyarul, 007 – Halj meg máskor online film nézése ingyen magyarul, 007 – Halj meg máskor teljes film magyarul, 007 – Halj meg máskor magyar film 720p, 007 – Halj meg máskor akció film magyarul, 007 – Halj meg máskor online film magyarul, 007 – Halj meg máskor online film sorozatok, 007 – Halj meg máskor film letöltés ingyen, 007 – Halj meg máskor online mozifilm, 007 – Halj meg máskor online film letöltés, 007 – Halj meg máskor online film mobilon, 007 – Halj meg máskor ingyen film letöltés, 007 – Halj meg máskor online filmnézés, 007 – Halj meg máskor ingyen filmnézés, 007 – Halj meg máskor ingyen online film, 007 – Halj meg máskor teljes film magyarul, 007 – Halj meg máskor teljes film magyarul videa, 007 – Halj meg máskor videa teljes film magyarul, 007 – Halj meg máskor film a neten, 007 – Halj meg máskor teljes film magyarul indavideo, 007 – Halj meg máskor film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.7

007 - A kém, aki szeretett engem

007 – A kém, aki szeretett engem

Amerikai és szovjet atom-tengeralattjárók sorra tűnnek el a nemzetközi vizeken. Az események hátterében az ördögien gonosz milliárdos, Mr. Stromberg áll, akinek végső célja, hogy a tengeralattjárókon lévő nukleáris robbanófejeket felhasználva – egy hatalmas, a tenger mélye alatt fekvő katonai bázisról – kirobbantsa a harmadik világháborút. A britek James Bondot, a szovjetek Anja Amaszova titkos ügynököt bízzák meg azzal, hogy megoldja a helyzetet. A két kém egymással szövetkezve lát neki a feladatnak és eleinte sikeresen is veszik az akadályokat, sőt idővel úgy tűnik, többről is szó lehet köztük a közönséges munkakapcsolatnál. De aztán kiderül, hogy Anja korábbi szerelmét James Bond ölte meg egyik korábbi megbízatása során.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

7.1

007 - Skyfall

007 – Skyfall

A 007-es immár 23. alkalommal vállalkozik a lehetetlenre, hogy megmentse a világot és a brit koronát. Daniel Craig harmadszorra bújik James Bond szmokingjába. Amikor M múltjából sötét kísértet bukkan elő, Bond hűségének is ki kell állnia a próbát. A 007-es ügynök nekivág, hogy felkutassa és elpusztítsa a fenyegetést, még akkor is, ha ő maga is súlyos árat fizet érte. Bond legutóbbi munkájába hiba csúszik, és ügynökök tucatjainak kilétére derül fény világszerte; az MI6 központját támadás éri, M-nek pedig el kell költöztetnie az egész ügynökséget. A támadások kereszttüzében álló főnöknek egyetlen szövetségese marad: Bond. A 007-es feltűnés nélkül – csupán egy operatív ügynök, Eve segítségével – a rejtélyes Silva nyomába ered: reméli, hogy fényt deríthet a férfi mélyen titkolt, vészjósló indítékaira.