【:: Conan, A Barbár 2011 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Conan, a barbár (2011) Online Filmek Magyarul Videa HD

2011-08-17 NA Conan, a barbár

Filmek::Magyar Felirat

01:52:00

Conan, a barbár teljes film magyarul indavideo 720p

Conan, a barbár Online Filmek Magyarul Videa HD Conan (Jason Momoa) szülőfaluját feldúlják, lakóit lemészárolják. Férfivá serdülve Conan nekivág Hyboria kontinensének, hogy megkeresse és leszámoljon a hadúrral, aki felelős a szörnyű tettért.

 • Kiadási dátum: 2011-08-17
 • Clasificación: 5.2
 • Termelés: Dark Horse Entertainment / Nu Image / Paradox Entertainment / Nimar Studios / Cinema Vehicle Services / Millennium Films /
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Conan, a barbár online filmek ingyen

Conan, a barbár teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Conan, a barbár film

Conan, a barbár filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Conan, a barbár

 • Marcus Nispel
  Director
 • Tyler Bates
  Original Music Composer
 • Robert E. Howard
  Characters
 • Monique Ganderton
  Stunts
 • Joshua Oppenheimer
  Writer
 • Sean Hood
  Writer

Megjelenési dátum:
US 2011-08-17

Film költségvetés:
$90,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Conan, a barbár

Conan, a barbár – Filmesek és színészek

Conan, a barbár

Jason Momoa
Conan
Conan, a barbár

Stephen Lang
Khalar Zym
Conan, a barbár

Rachel Nichols
Tamara
Conan, a barbár

Ron Perlman
Corin
Conan, a barbár

Rose McGowan
Marique
Conan, a barbár

Bob Sapp
Ukafa

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Conan, a barbár online film magyarul, Conan, a barbár videa teljes film magyarul, Conan, a barbár film letöltés magyarul, Conan, a barbár teljes film magyarul, Conan, a barbár online sorozatok, Conan, a barbár online film ingyen, Conan, a barbár ingyen film magyarul, Conan, a barbár youtube film magyarul, Conan, a barbár online film nézése ingyen magyarul, Conan, a barbár teljes film magyarul, Conan, a barbár magyar film 720p, Conan, a barbár akció film magyarul, Conan, a barbár online film magyarul, Conan, a barbár online film sorozatok, Conan, a barbár film letöltés ingyen, Conan, a barbár online mozifilm, Conan, a barbár online film letöltés, Conan, a barbár online film mobilon, Conan, a barbár ingyen film letöltés, Conan, a barbár online filmnézés, Conan, a barbár ingyen filmnézés, Conan, a barbár ingyen online film, Conan, a barbár teljes film magyarul, Conan, a barbár teljes film magyarul videa, Conan, a barbár videa teljes film magyarul, Conan, a barbár film a neten, Conan, a barbár teljes film magyarul indavideo, Conan, a barbár film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.2

Legenda

Legenda

A legendák földjén egy gonosz démon egyre erősebbé válik, s azt tervezi, hogy megteremti az Örök Éjszakát, és ezáltal megalapozza uralmát a világ felett. Tervének megvalósítását azonban gátolják az Egyszarvúak, a természet legtisztább, varázslatos teremtményei. Darkness ezért gonosz tervet sző: irtóhadjáratot indít, hogy az összes Egyszarvút eltörölje a Föld színéről. Ebbéli mesterkedéseinek megvalósulásától már csak egy hajszál választja el, amikor feltűnik a színen Jack, az egyetlen személy, aki felveheti vele a harcot. Ám amikor a legszebb unikornis halálos sebet kap, úgy tűnik, a világ elveszett.

5.9

Conan, a pusztító

Conan, a pusztító

Conant, a legyőzhetetlen barbár harcost Taramis királynő bízza meg azzal, hogy kísérjen el egy fiatal hercegnőt és annak testőrét egy távoli kastélyba, ahonnan a hercegnő Dagon bűvös kürtjét hozza majd el. Conan nem is sejti, hogy a gonosz királynő fel akarja áldozni a hercegnőt, amint az visszatér hozzá, Conant pedig a testőrrel akarja megöletni. A királynő azonban nem veszi számításba Conan hihetetlen erejét és azt, hogy a barbár nem egyedül néz szembe az árulással: segít neki Akiro, a varázsló és egy vad amazon, Zula is.

7.1

Excalibur

Excalibur

A film a legendás Arthur király történetét dolgozza fel. A szegény fiú Merlin, a varázsló segítségével megszerzi az ország trónját. Ugyanis ő az egyetlen, aki a kősziklából ki tudja húzni a hatalmat szimbolizáló kardot, az Excaliburt. Megalapítja a “kerekasztal lovagjainak” rendjét, amelynek a feladata az, hogy az országban uralkodó káoszt felszámolja, és folyamatosan jót cselekedjék. Arthur elveszi feleségül a szépséges Guinervát, de a sors úgy hozza, hogy hölgye szívén legkiválóbb lovagjával, Sir Lancelot-val kell osztoznia.

6.9

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A Grimm-testvérek meséjének főhőse a szépséges Auróra hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele! A mit sem sejtő hercegnő sorsát apja három jószívű tündérre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. A végzetet elkerülni még ők sem tudják, csupán enyhíteni a gonosz boszorkány átkának hatását: amikor Auróra megszúrja magát, nem hal meg, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel!