【:: Deadpool 2. 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Deadpool 2. (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-05-15 NA Deadpool 2.

Filmek::Magyar Felirat

02:01:00

Deadpool 2. teljes film magyarul indavideo 720p

Deadpool 2. Online Filmek Magyarul Videa HD Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét.

 • Kiadási dátum: 2018-05-15
 • Clasificación: 7.5
 • Termelés: Marvel Entertainment / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Akció Vígjáték Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Deadpool 2. online filmek ingyen

Deadpool 2. teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Deadpool 2. film

Deadpool 2. filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Deadpool 2.

 • David Leitch
  Director
 • Paul Wernick
  Screenplay
 • Rhett Reese
  Screenplay
 • Fabian Nicieza
  Characters
 • Rob Liefeld
  Characters
 • Simon Kinberg
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-05-15

Film költségvetés:
$110,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Deadpool 2.

Deadpool 2. – Filmesek és színészek

Deadpool 2.

Ryan Reynolds
Wade Wilson / Deadpool / Juggernaut (voice) / Himself
Deadpool 2.

Josh Brolin
Nathan Summers / Cable
Deadpool 2.

Morena Baccarin
Vanessa
Deadpool 2.

Julian Dennison
Russell Collins / Firefist
Deadpool 2.

Zazie Beetz
Neena Thurman / Domino
Deadpool 2.

T.J. Miller
Jack Hammer / Weasel

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Deadpool 2. online film magyarul, Deadpool 2. videa teljes film magyarul, Deadpool 2. film letöltés magyarul, Deadpool 2. teljes film magyarul, Deadpool 2. online sorozatok, Deadpool 2. online film ingyen, Deadpool 2. ingyen film magyarul, Deadpool 2. youtube film magyarul, Deadpool 2. online film nézése ingyen magyarul, Deadpool 2. teljes film magyarul, Deadpool 2. magyar film 720p, Deadpool 2. akció film magyarul, Deadpool 2. online film magyarul, Deadpool 2. online film sorozatok, Deadpool 2. film letöltés ingyen, Deadpool 2. online mozifilm, Deadpool 2. online film letöltés, Deadpool 2. online film mobilon, Deadpool 2. ingyen film letöltés, Deadpool 2. online filmnézés, Deadpool 2. ingyen filmnézés, Deadpool 2. ingyen online film, Deadpool 2. teljes film magyarul, Deadpool 2. teljes film magyarul videa, Deadpool 2. videa teljes film magyarul, Deadpool 2. film a neten, Deadpool 2. teljes film magyarul indavideo, Deadpool 2. film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.