【:: Ellenségek 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Ellenségek (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-12-22 NA Ellenségek

Filmek::Magyar Felirat

02:14:00

Ellenségek teljes film magyarul indavideo 720p

Ellenségek Online Filmek Magyarul Videa HD 1892-ben egy századosi rangig jutott indián-gyűlölő katona kap egy utolsó feladatot nyugdíj előtt: egy Cheyenne indián főnököt és családját kell visszakísérnie otthonába, keresztül egy rendkívül veszélyes területen.

 • Kiadási dátum: 2017-12-22
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Entertainment Studios Motion Pictures / Waypoint Entertainment / Grisbi Productions, Le /
 • Műfaj: Dráma Western Történelmi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Ellenségek online filmek ingyen

Ellenségek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Ellenségek film

Ellenségek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Ellenségek

 • Ashley Michelle Marsh
  Set Decoration Buyer
 • Ethan Scroggins
  Set Dresser
 • Jon Lesher
  Producer
 • Scott Cooper
  Producer
 • Ken Kao
  Producer
 • Scott Cooper
  Director

Megjelenési dátum:
US 2017-12-22

Film költségvetés:
$55,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ellenségek

Ellenségek – Filmesek és színészek

Ellenségek

Christian Bale
Captain Joseph J. Blocker
Ellenségek

Rosamund Pike
Rosalie Quaid
Ellenségek

Wes Studi
Yellow Hawk
Ellenségek

Jesse Plemons
Lieutenant Rudy Kidder
Ellenségek

Adam Beach
Black Hawk
Ellenségek

Rory Cochrane
1st Sergeant Thomas Metz

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Ellenségek online film magyarul, Ellenségek videa teljes film magyarul, Ellenségek film letöltés magyarul, Ellenségek teljes film magyarul, Ellenségek online sorozatok, Ellenségek online film ingyen, Ellenségek ingyen film magyarul, Ellenségek youtube film magyarul, Ellenségek online film nézése ingyen magyarul, Ellenségek teljes film magyarul, Ellenségek magyar film 720p, Ellenségek akció film magyarul, Ellenségek online film magyarul, Ellenségek online film sorozatok, Ellenségek film letöltés ingyen, Ellenségek online mozifilm, Ellenségek online film letöltés, Ellenségek online film mobilon, Ellenségek ingyen film letöltés, Ellenségek online filmnézés, Ellenségek ingyen filmnézés, Ellenségek ingyen online film, Ellenségek teljes film magyarul, Ellenségek teljes film magyarul videa, Ellenségek videa teljes film magyarul, Ellenségek film a neten, Ellenségek teljes film magyarul indavideo, Ellenségek film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.4

Wind River - Gyilkos nyomon

Wind River – Gyilkos nyomon

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

7.8

Farkasokkal táncoló

Farkasokkal táncoló

Tennessee-ben javában dúl a polgárháború. Dunbar hadnagy az áthelyezést választja a nyugati frontra – egy hőstett elismeréseként. Amikor megérkezik a Sedgewick erődbe, rá kell döbbennie, hogy az már régóta magányosan áll, és ő az egyetlen lakója. Hamarosan kapcsolatba kerül a sziú törzzsel, köztük a szent emberrel (Vergődő Madár), a harcossal (Szélfútta Haj), a törzsfőnökkel (Tíz Medve), valamint Álló Ököllel, egy fehér nővel, akit még gyermekként fogadott be a törzs. Dunbar becsületes és bátor cselekedetei nyomán fokról fokra kölcsönös elismerés és csodálat épül ki közte és a sziú törzs tagjai között. Dunbar egyre inkább beépül a törzsbe, izgalmas szerelmi kalandba bonyolódik Álló Ököllel, és életre szóló barátságot köt a bennszülöttekkel.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.