【:: Alfa 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Alfa (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-08-17 NA Alfa

Filmek::Magyar Felirat

01:36:00

Alfa teljes film magyarul indavideo 720p

Alfa Online Filmek Magyarul Videa HD 20.000 évvel ezelőtt járunk Európában, az első jégkorszak idején. Egy törzsi vadászat alatt egy fiatal ősember fiú megsérül, s a többiek azt hiszik, meghalt. Később egyedül ébred fel. Túl kell élnie a kegyetlen természet viszontagságait, s haza kell jutnia, mielőtt a halálos téli fagy végezne vele. Az útja során váratlan szövetségesre lel, amikor találkozik egy magányos farkassal.

 • Kiadási dátum: 2018-08-17
 • Clasificación: 5.6
 • Termelés: Studio 8 /
 • Műfaj: Kaland Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Alfa online filmek ingyen

Alfa teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Alfa film

Alfa filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Alfa

 • Albert Hughes
  Director
 • Albert Hughes
  Story
 • Dan Wiedenhaupt
  Screenplay
 • Andrew Rona
  Producer
 • Martin Gschlacht
  Director of Photography
 • Sandra Granovsky
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2018-08-17

Film költségvetés:
$51,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa

Alfa – Filmesek és színészek

Alfa

Kodi Smit-McPhee
Keda
Alfa

Jóhannes Haukur Jóhannesson
Tau
Alfa

Marcin Kowalczyk
Sigma
Alfa

Jens Hultén
Xi
Alfa

Natassia Malthe
Rho
Alfa

Spencer Bogaert
Kappa

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Alfa online film magyarul, Alfa videa teljes film magyarul, Alfa film letöltés magyarul, Alfa teljes film magyarul, Alfa online sorozatok, Alfa online film ingyen, Alfa ingyen film magyarul, Alfa youtube film magyarul, Alfa online film nézése ingyen magyarul, Alfa teljes film magyarul, Alfa magyar film 720p, Alfa akció film magyarul, Alfa online film magyarul, Alfa online film sorozatok, Alfa film letöltés ingyen, Alfa online mozifilm, Alfa online film letöltés, Alfa online film mobilon, Alfa ingyen film letöltés, Alfa online filmnézés, Alfa ingyen filmnézés, Alfa ingyen online film, Alfa teljes film magyarul, Alfa teljes film magyarul videa, Alfa videa teljes film magyarul, Alfa film a neten, Alfa teljes film magyarul indavideo, Alfa film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.5

Hegyek között

Hegyek között

Egy tragikus baleset következtében a hófödte hegyek között ragad egy férfi és egy nő. Bár idegenek, most mégis csak egymásra támaszkodhatnak, ha túl akarják élni a szélsőséges körülményeket. Mikor rájönnek, nem számíthatnak segítségre, útnak indulnak, hogy több száz kilométert tegyenek meg gyalog. Az előttük álló út számos megpróbáltatást rejt, ám közben olyasmire is rátalálnak, amire nem is számítottak: egymásra.

5.8

Kihülve

Kihülve

Három snowboardos az aznapi utolsó csúszására készül, és már felfelé tartanak a sífelvonóval, amikor elalszanak a fények, és minden leáll. Magasan, a levegőben lógva várják, hogy mi fog történni, és eluralkodik rajtuk a pánik, mikor rájönnek, hogy valóban itt hagyták őket. Mivel a sípálya csak következő hétvégén nyit ki legközelebb, a fiataloknak mielőbb ki kell találniuk valamit, ha nem akarnak halálra fagyni.