【:: A Hunter Killer Küldetés 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Hunter Killer küldetés (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-10-19 NA A Hunter Killer küldetés

Filmek::Magyar Felirat

02:02:00

A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul indavideo 720p

A Hunter Killer küldetés Online Filmek Magyarul Videa HD Joe Glass tengeralattjáró-kapitány épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

 • Kiadási dátum: 2018-10-19
 • Clasificación: 5.8
 • Termelés: Original Film / G-BASE / Millennium Films / Hunter Killer Productions / Hishow Entertainment / SprocketHeads / Tucker Tooley Entertainment /
 • Műfaj: Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Hunter Killer küldetés online filmek ingyen

A Hunter Killer küldetés teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Hunter Killer küldetés film

A Hunter Killer küldetés filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Hunter Killer küldetés

 • Donovan Marsh
  Director
 • George Wallace
  Novel
 • Don Keith
  Novel
 • Jamie Moss
  Screenplay
 • Arne Schmidt
  Screenplay

Megjelenési dátum:
CN 2018-10-19

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés – Filmesek és színészek

A Hunter Killer küldetés

Gerard Butler
Capt. Joe Glass
A Hunter Killer küldetés

Common
RADM John Fisk
A Hunter Killer küldetés

Michael Nyqvist
Captain Sergi Andropoyov
A Hunter Killer küldetés

Mikhail Gorevoy
Admiral Dmitri Durov
A Hunter Killer küldetés

Gary Oldman
CJCS Charles Donnegan
A Hunter Killer küldetés

Toby Stephens
Lieutenant Beaman

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Hunter Killer küldetés online film magyarul, A Hunter Killer küldetés videa teljes film magyarul, A Hunter Killer küldetés film letöltés magyarul, A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul, A Hunter Killer küldetés online sorozatok, A Hunter Killer küldetés online film ingyen, A Hunter Killer küldetés ingyen film magyarul, A Hunter Killer küldetés youtube film magyarul, A Hunter Killer küldetés online film nézése ingyen magyarul, A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul, A Hunter Killer küldetés magyar film 720p, A Hunter Killer küldetés akció film magyarul, A Hunter Killer küldetés online film magyarul, A Hunter Killer küldetés online film sorozatok, A Hunter Killer küldetés film letöltés ingyen, A Hunter Killer küldetés online mozifilm, A Hunter Killer küldetés online film letöltés, A Hunter Killer küldetés online film mobilon, A Hunter Killer küldetés ingyen film letöltés, A Hunter Killer küldetés online filmnézés, A Hunter Killer küldetés ingyen filmnézés, A Hunter Killer küldetés ingyen online film, A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul, A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul videa, A Hunter Killer küldetés videa teljes film magyarul, A Hunter Killer küldetés film a neten, A Hunter Killer küldetés teljes film magyarul indavideo, A Hunter Killer küldetés film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.8

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. – Még drágább az életed

John McClane (Bruce Willis) felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót.

6.6

Con Air - A fegyencjárat

Con Air – A fegyencjárat

Cyrus Grissom, a Vírus és a többiek mind életfogytiglanra ítélt gyilkosok, akiket az ország legbiztonságosabb börtönébe akarnak átszállítani. Közéjük kerül Cameron Poe, az amnesztiával szabaduló rohamosztagos. Ő családjához térne haza, de váratlanul tudomásul kell vennie, hogy megpróbáltatásai folytatódnak. Nem az ügyész, hanem az élet folyamodott súlyosbításért; ami az elkövetkezendő huszonnégy órában vár rá, ahhoz képest az elmúlt nyolc börtönév kismiska.