【:: Sicario 2. – A Zsoldos 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Sicario 2. – A zsoldos (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-06-27 NA Sicario 2. – A zsoldos

Filmek::Magyar Felirat

02:03:00

Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul indavideo 720p

Sicario 2. – A zsoldos Online Filmek Magyarul Videa HD Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval, aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját.

 • Kiadási dátum: 2018-06-27
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Rai Cinema / Black Label Media / Thunder Road Pictures /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Sicario 2. – A zsoldos online filmek ingyen

Sicario 2. – A zsoldos teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Sicario 2. – A zsoldos film

Sicario 2. – A zsoldos filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Sicario 2. – A zsoldos

 • Taylor Sheridan
  Writer
 • Stefano Sollima
  Director
 • Basil Iwanyk
  Producer
 • Thad Luckinbill
  Producer
 • Trent Luckinbill
  Producer
 • Edward McDonnell
  Producer

Megjelenési dátum:
IT 2018-06-27

Film költségvetés:
$35,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sicario 2. – A zsoldos

Sicario 2. – A zsoldos – Filmesek és színészek

Sicario 2. - A zsoldos

Benicio del Toro
Alejandro Gillick
Sicario 2. - A zsoldos

Josh Brolin
Matt Graver
Sicario 2. - A zsoldos

Isabela Moner
Isabel Reyes
Sicario 2. - A zsoldos

Jeffrey Donovan
Steve Forsing
Sicario 2. - A zsoldos

Catherine Keener
Cynthia Foards
Sicario 2. - A zsoldos

Manuel Garcia-Rulfo
Gallo

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Sicario 2. – A zsoldos online film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos videa teljes film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos film letöltés magyarul, Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos online sorozatok, Sicario 2. – A zsoldos online film ingyen, Sicario 2. – A zsoldos ingyen film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos youtube film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos online film nézése ingyen magyarul, Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos magyar film 720p, Sicario 2. – A zsoldos akció film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos online film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos online film sorozatok, Sicario 2. – A zsoldos film letöltés ingyen, Sicario 2. – A zsoldos online mozifilm, Sicario 2. – A zsoldos online film letöltés, Sicario 2. – A zsoldos online film mobilon, Sicario 2. – A zsoldos ingyen film letöltés, Sicario 2. – A zsoldos online filmnézés, Sicario 2. – A zsoldos ingyen filmnézés, Sicario 2. – A zsoldos ingyen online film, Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul videa, Sicario 2. – A zsoldos videa teljes film magyarul, Sicario 2. – A zsoldos film a neten, Sicario 2. – A zsoldos teljes film magyarul indavideo, Sicario 2. – A zsoldos film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

6.4

Az utca királyai

Az utca királyai

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

6.3

Holtbiztos tipp

Holtbiztos tipp

Egy drogfüggő rocksztár, halála utáni nyomozás során különös, morbid szerencsejátékra derül fény, mely felütötte a fejét San Francisco utcáin. A játék lényege, hogy nyolc híresség nevét felírják egy listára, és arra lehet fogadásokat kötni, hogy a listáról kit gyilkolnak meg először. Ugyanezen a listán szerepel annak az angol rendezőnek a neve is, aki a meggyilkolt zenésszel halála előtt videoklipet forgatott, és a bizonyítékok többsége az ő bűnösségére utal. Ám Harry úgy véli, a dolog nem lehet ilyen egyszerű. Sajátos módszereivel veti bele magát a nyomozásba, melynek a tétje hamarosan megváltozik számára: kiderül ugyanis, hogy az ő neve is felkerült a listára.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.