【:: Mary Poppins Visszatér 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Mary Poppins visszatér (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-12-19 NA Mary Poppins visszatér

Filmek::Magyar Felirat

02:11:00

Mary Poppins visszatér teljes film magyarul indavideo 720p

Mary Poppins visszatér Online Filmek Magyarul Videa HD Jane és Michael Banks felnőttek, valamint Michael három gyereke egy családi tragédiát követően magukba zuhannak. A rejtélyes Mary Poppins meglátogatja a családot és egyedülálló mágikus képességeivel segít nekik abban, hogy újra felfedezhessék az örömöt és az élet csodáit.

 • Kiadási dátum: 2018-12-19
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Marc Platt Productions / Lucamar Productions /
 • Műfaj: Fantasy Családi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Mary Poppins visszatér online filmek ingyen

Mary Poppins visszatér teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Mary Poppins visszatér film

Mary Poppins visszatér filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Mary Poppins visszatér

 • Rob Marshall
  Director
 • David Magee
  Screenplay
 • P.L. Travers
  Novel
 • John DeLuca
  Producer
 • Rob Marshall
  Producer
 • Callum McDougall
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-12-19

Film költségvetés:
$130,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mary Poppins visszatér

Mary Poppins visszatér – Filmesek és színészek

Mary Poppins visszatér

Emily Blunt
Mary Poppins
Mary Poppins visszatér

Lin-Manuel Miranda
Jack
Mary Poppins visszatér

Ben Whishaw
Michael Banks
Mary Poppins visszatér

Emily Mortimer
Jane Banks
Mary Poppins visszatér

Pixie Davies
Annabel Banks
Mary Poppins visszatér

Nathanael Saleh
John Banks

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Mary Poppins visszatér online film magyarul, Mary Poppins visszatér videa teljes film magyarul, Mary Poppins visszatér film letöltés magyarul, Mary Poppins visszatér teljes film magyarul, Mary Poppins visszatér online sorozatok, Mary Poppins visszatér online film ingyen, Mary Poppins visszatér ingyen film magyarul, Mary Poppins visszatér youtube film magyarul, Mary Poppins visszatér online film nézése ingyen magyarul, Mary Poppins visszatér teljes film magyarul, Mary Poppins visszatér magyar film 720p, Mary Poppins visszatér akció film magyarul, Mary Poppins visszatér online film magyarul, Mary Poppins visszatér online film sorozatok, Mary Poppins visszatér film letöltés ingyen, Mary Poppins visszatér online mozifilm, Mary Poppins visszatér online film letöltés, Mary Poppins visszatér online film mobilon, Mary Poppins visszatér ingyen film letöltés, Mary Poppins visszatér online filmnézés, Mary Poppins visszatér ingyen filmnézés, Mary Poppins visszatér ingyen online film, Mary Poppins visszatér teljes film magyarul, Mary Poppins visszatér teljes film magyarul videa, Mary Poppins visszatér videa teljes film magyarul, Mary Poppins visszatér film a neten, Mary Poppins visszatér teljes film magyarul indavideo, Mary Poppins visszatér film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.3

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.