【:: Kurszk 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Kurszk (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-11-07 NA Kurszk

Filmek::Magyar Felirat

01:57:00

Kurszk teljes film magyarul indavideo 720p

Kurszk Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-11-07
 • Clasificación: 6.9
 • Termelés: VIA EST / Belga Productions / EuropaCorp /
 • Műfaj: Dráma Történelmi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Kurszk online filmek ingyen

Kurszk teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Kurszk film

Kurszk filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Kurszk

 • Ariel Zeitoun
  Producer
 • Thomas Vinterberg
  Director
 • Robert Rodat
  Screenplay
 • Alexandre Desplat
  Music
 • Anthony Dod Mantle
  Cinematography
 • Valdís Óskarsdóttir
  Editor

Megjelenési dátum:
BE 2018-11-07

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kurszk

Kurszk – Filmesek és színészek

Kurszk

Matthias Schoenaerts
Mikhail Kalekov
Kurszk

Colin Firth
David Russell
Kurszk

Léa Seydoux
Tanya Kalekov
Kurszk

Peter Simonischek
Kurszk

Max von Sydow
Kurszk

August Diehl

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Kurszk online film magyarul, Kurszk videa teljes film magyarul, Kurszk film letöltés magyarul, Kurszk teljes film magyarul, Kurszk online sorozatok, Kurszk online film ingyen, Kurszk ingyen film magyarul, Kurszk youtube film magyarul, Kurszk online film nézése ingyen magyarul, Kurszk teljes film magyarul, Kurszk magyar film 720p, Kurszk akció film magyarul, Kurszk online film magyarul, Kurszk online film sorozatok, Kurszk film letöltés ingyen, Kurszk online mozifilm, Kurszk online film letöltés, Kurszk online film mobilon, Kurszk ingyen film letöltés, Kurszk online filmnézés, Kurszk ingyen filmnézés, Kurszk ingyen online film, Kurszk teljes film magyarul, Kurszk teljes film magyarul videa, Kurszk videa teljes film magyarul, Kurszk film a neten, Kurszk teljes film magyarul indavideo, Kurszk film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

6.7

A dolgok állása

A dolgok állása

Stephen Collins képviselőben sokan a jövő amerikai elnökét látják. A politikus szépen ívelő karrierjét azonban beárnyékolja asszisztensnőjének (egyben szeretőjének) halála, a nő gyilkosság áldozata lesz. Közben Cal McAffrey, a Washington Globe dörzsölt riportere egy gyilkosság ügyében nyomoz. Az újság zöldfülű bloggere, Della Frye az első, aki felfigyel a látszólag egymástól független két eset közötti kapocsra. Miközben közösen próbálnak utánajárni a dolognak, Cal egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen Collins régi barátja. Az ügy azonban alapjaiban rengetheti meg az országot.

6.5

The Wave

The Wave

A Bølgen című akciófilm történetének középpontjában egy leszakadt fjord áll, mely hatalmas szökőárt eredményezett a térségben. A Geiranger-fjord a norvég Akneset hágónál található. A 80 méteres szökőár mindent elpusztít, ami az útjába kerül, ezért egy geológus mindent elkövet, hogy megékezze valamiként a szörnyű katasztrófát.