【:: Maugli 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Maugli (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-11-25 NA Maugli

Filmek::Magyar Felirat

01:44:00

Maugli teljes film magyarul indavideo 720p

Maugli Online Filmek Magyarul Videa HD Egy farkasok által felnevelt fiúnak szembe kell néznie egy vérszomjas tigrissel, Sir Kánnal, és egyúttal a származásával is.

 • Kiadási dátum: 2018-11-25
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: The Imaginarium / Warner Bros. Pictures / Netflix /
 • Műfaj: Kaland Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Maugli online filmek ingyen

Maugli teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Maugli film

Maugli filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Maugli

 • Mark Sanger
  Editor
 • Andy Serkis
  Director
 • Rudyard Kipling
  Novel
 • Callie Kloves
  Screenplay
 • Jonathan Cavendish
  Producer
 • Steve Kloves
  Producer

Megjelenési dátum:
GB 2018-11-25

Film költségvetés:
$175,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Maugli

Maugli – Filmesek és színészek

Maugli

Rohan Chand
Mowgli
Maugli

Christian Bale
Bagheera
Maugli

Benedict Cumberbatch
Shere Khan
Maugli

Cate Blanchett
Kaa (voice)
Maugli

Andy Serkis
Baloo
Maugli

Freida Pinto
Messua

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Maugli online film magyarul, Maugli videa teljes film magyarul, Maugli film letöltés magyarul, Maugli teljes film magyarul, Maugli online sorozatok, Maugli online film ingyen, Maugli ingyen film magyarul, Maugli youtube film magyarul, Maugli online film nézése ingyen magyarul, Maugli teljes film magyarul, Maugli magyar film 720p, Maugli akció film magyarul, Maugli online film magyarul, Maugli online film sorozatok, Maugli film letöltés ingyen, Maugli online mozifilm, Maugli online film letöltés, Maugli online film mobilon, Maugli ingyen film letöltés, Maugli online filmnézés, Maugli ingyen filmnézés, Maugli ingyen online film, Maugli teljes film magyarul, Maugli teljes film magyarul videa, Maugli videa teljes film magyarul, Maugli film a neten, Maugli teljes film magyarul indavideo, Maugli film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére.Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyvét aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiúét, aki a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen.A fákkal és indákkal övezet erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

6.3

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

7

Paddington

Paddington

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: “Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!” Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!