【:: Első Gyilkosság 2017 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Első gyilkosság (2017) Online Filmek Magyarul Videa HD

2017-07-21 NA Első gyilkosság

Filmek::Magyar Felirat

01:37:00

Első gyilkosság teljes film magyarul indavideo 720p

Első gyilkosság Online Filmek Magyarul Videa HD Egy rendőrtiszt megpróbál egy emberrablási ügy végére járni, csakhogy a bűntény meglehetősen bonyolult: egy bankrabló a bank kifosztása közben túszul ejtett, és magával hurcolt egy kisfiút.

 • Kiadási dátum: 2017-07-21
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: The Fyzz Facility / Ingenious Media / Brookstreet Pictures / Emmett Furla Oasis Films / River Bay Films / Kirk Shaw Productions / Aboretum Productions /
 • Műfaj: Akció Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Első gyilkosság online filmek ingyen

Első gyilkosság teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Első gyilkosság film

Első gyilkosság filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Első gyilkosság

 • Steven C. Miller
  Director
 • Nick Gordon
  Writer
 • Randall Emmett
  Producer
 • George Furla
  Producer
 • Mark Stewart
  Producer
 • Ryan Franks
  Music

Megjelenési dátum:
US 2017-07-21

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Első gyilkosság

Első gyilkosság – Filmesek és színészek

Első gyilkosság

Bruce Willis
Police Chief
Első gyilkosság

Hayden Christensen
Father
Első gyilkosság

Gethin Anthony
Levi
Első gyilkosság

Heather Johansen
Nurse Kylie
Első gyilkosság

William DeMeo
Richie
Első gyilkosság

Tyler Jon Olson
Tom

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Első gyilkosság online film magyarul, Első gyilkosság videa teljes film magyarul, Első gyilkosság film letöltés magyarul, Első gyilkosság teljes film magyarul, Első gyilkosság online sorozatok, Első gyilkosság online film ingyen, Első gyilkosság ingyen film magyarul, Első gyilkosság youtube film magyarul, Első gyilkosság online film nézése ingyen magyarul, Első gyilkosság teljes film magyarul, Első gyilkosság magyar film 720p, Első gyilkosság akció film magyarul, Első gyilkosság online film magyarul, Első gyilkosság online film sorozatok, Első gyilkosság film letöltés ingyen, Első gyilkosság online mozifilm, Első gyilkosság online film letöltés, Első gyilkosság online film mobilon, Első gyilkosság ingyen film letöltés, Első gyilkosság online filmnézés, Első gyilkosság ingyen filmnézés, Első gyilkosság ingyen online film, Első gyilkosság teljes film magyarul, Első gyilkosság teljes film magyarul videa, Első gyilkosság videa teljes film magyarul, Első gyilkosság film a neten, Első gyilkosság teljes film magyarul indavideo, Első gyilkosság film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

4.7

A széf

A széf

Vee és Leah, a két nővér elidegenedett egymástól. A két fiatal nő mégis összefog, amikor a testvérük, Michael nagy bajba kerül, mert felgyújtotta a híres-hírhedt gengszter egyik raktárépületét. Pénzzel válthatják meg az életét, ezért arra kényszerülnek, hogy bankot raboljanak. De ez nem egy szokványos bankrablás. Az akció kezdetben a tervek szerint alakul, amikor azonban kinyitják a pincében lévő régi páncélszekrényt, megdöbbentő dologgal kell szembenézniük. Magát a gonoszt szabadították ki.

6.6

The Old Man & the Gun

The Old Man & the Gun

A filmet Forrest Tucker élete ihlette, aki 70 évesen szökött meg a San Quentinből. Az utána indított hajsza során bolonddá tette a hatóságokat, de elnyerte a közvélemény szeretetét.

6.8

Lopott idő

Lopott idő

A nem túl távoli jövőben az idő lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok akár örökké élhetnek, míg a szegények minden percért harcolnak. Az egymástól jól elválasztott világok egyikében a huszonötnek kinéző, mindenre ráérő gazdagok múlatják végtelen fiatalságuk napjait, a másik oldalon, a gettóban pedig kétségbeesett, kapkodó harc folyik a minden percért. A múló időt a karba épített óra jelzi, egy különleges, a két csuklót összeérintő kézrázással viszont aki akarja, átadhatja másnak a saját perceit. Akinek eltelik az utolsó pillanata, és nem szerez még időt, annak megáll a szíve. Egy gettóbeli srác (Justin Timberlake) váratlanul rengeteg időt kap egy ismeretlen időmilliomostól, ezért gyilkossággal gyanúsítják, és ő kénytelen menekülni. Túszul ejt egy fiatal, jómódú lányt (Amanda Seyfried), és magával cipeli. Az egyik percről a másikra élnek, de egymásba szeretnek: és ez felforgathatja a rendszer működését.

5.9

Las Bandidas

Las Bandidas

Mexikó, 1880. Sara, a gazdag bankár lánya és Maria, a szegény farmercsalád sarja összefognak, amikor megjelenik Tyler Jackson, a New York-i hitelbank képviselője. A könyörtelen banktisztviselő egy csapásra tönkreteszi mindkét lány családját, amikor jogtalanul elveszi tőlük a földjeiket. Sara és Maria elhatározza, hogy pisztolyt ragadnak és bosszút állnak a családjaikat ért sérelemért.