【:: Testvérlövészek 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Testvérlövészek (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-19 NA Testvérlövészek

Filmek::Magyar Felirat

02:01:00

Testvérlövészek teljes film magyarul indavideo 720p

Testvérlövészek Online Filmek Magyarul Videa HD A Patrick DeWitt westernregényéből készült film a Sisters fivérek életéről szól.1851-ben járunk, amikor nem csak férfinek, de embernek sem könnyű lenni. Eli és Charlie testvérek és gyilkosok, akiknek a kezéhez ugyanúgy tapad ártatlanok vére is, mint hasonló banditáké és gyilkosoké. A könyörtelen évek után a fivérek egyre inkább máshogy képzelik el a jövőt és az életet, amit élni szeretnének: az idősebb egy normális világról álmodik, míg a fiatalabb egyre inkább az alkohol rabja- A testvérek útja Kaliforniába vezet – és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó közös utuk.

 • Kiadási dátum: 2018-09-19
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: Why Not Productions / Mobra Films / Annapurna Pictures / Michael De Luca Productions / Top Drawer Entertainment / Page 114 / France 2 Cinéma / France 3 Cinéma / UGC / KNM / Apache Films / Les Films du Fleuve / Canal+ / France Télévisions / Atresmedia Cine / Movistar+ / Wallimage / Casa Kafka Pictures /
 • Műfaj: Vígjáték Dráma Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Testvérlövészek online filmek ingyen

Testvérlövészek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Testvérlövészek film

Testvérlövészek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Testvérlövészek

 • Jacques Audiard
  Director
 • Patrick DeWitt
  Novel
 • John C. Reilly
  Producer
 • Jacques Audiard
  Screenplay
 • Rosa Attab
  Producer
 • Pascal Caucheteux
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-09-19

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Testvérlövészek

Testvérlövészek – Filmesek és színészek

Testvérlövészek

John C. Reilly
Eli Sisters
Testvérlövészek

Joaquin Phoenix
Charlie Sisters
Testvérlövészek

Jake Gyllenhaal
John Morris
Testvérlövészek

Riz Ahmed
Hermann Kermit Warm
Testvérlövészek

Rebecca Root
Mayfield
Testvérlövészek

Allison Tolman
Girl Mayfield Saloon

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Testvérlövészek online film magyarul, Testvérlövészek videa teljes film magyarul, Testvérlövészek film letöltés magyarul, Testvérlövészek teljes film magyarul, Testvérlövészek online sorozatok, Testvérlövészek online film ingyen, Testvérlövészek ingyen film magyarul, Testvérlövészek youtube film magyarul, Testvérlövészek online film nézése ingyen magyarul, Testvérlövészek teljes film magyarul, Testvérlövészek magyar film 720p, Testvérlövészek akció film magyarul, Testvérlövészek online film magyarul, Testvérlövészek online film sorozatok, Testvérlövészek film letöltés ingyen, Testvérlövészek online mozifilm, Testvérlövészek online film letöltés, Testvérlövészek online film mobilon, Testvérlövészek ingyen film letöltés, Testvérlövészek online filmnézés, Testvérlövészek ingyen filmnézés, Testvérlövészek ingyen online film, Testvérlövészek teljes film magyarul, Testvérlövészek teljes film magyarul videa, Testvérlövészek videa teljes film magyarul, Testvérlövészek film a neten, Testvérlövészek teljes film magyarul indavideo, Testvérlövészek film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8.1

A Sierra Madre kincse

A Sierra Madre kincse

Mexikóban, az 1920-as években találkozik két kalandor, Dobbs és Curtin az aranyásóval Howarddal. Felkerekednek, hogy az értékes fém keresésére induljanak, s valóban egy aranytellérre akadnak. A meggazdagodás hirtelen elérhetővé válása felerősíti kölcsönös bizalmatlanságukat, melyet csak Cody, a zsaroló elleni közös ellenszenvük old fel. Amikor Cody banditák megölik, a három férfiúból kitör a vad gyűlölet. Miután Howard már lemondott az aranyról, s ott hagyta társait, véres leszámolásra kerül sor Dobbs és egykori barátja Curtin között, melynek során Curtin súlyos sebesülten marad a helyszínen. Dobbs sem tud azonban az aranyleletből hasznot húzni, mivel ő egy indián rajtaütés során veszti életét.

6.7

Neveletlen hercegnő

Neveletlen hercegnő

Mia, mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja. A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.

8.4

Száll a kakukk fészkére

Száll a kakukk fészkére

A Ken Kesey regényéből forgatott film egy elmegyógyintézetben játszódik, ahová McMurphy, a kisstílű bűnöző a börtön helyett záratja magát. Hamarosan rájön: a műintézmény lakói – akik ellentétben vele, nem tettetésből kerültek ide – semmivel sem bolondabbak nála, annál inkább bolond a világ, amely idejuttatta őket. A történet többi szereplőjének élete – kivétel nélkül remekbe szabott figurák és alakítások – mind egy-egy dráma, aminek már csak végkifejletével találkozunk. McMurphyről hamar lehull a kívülállás páncélja, és megpróbál segíteni társain, akiken látja: az orvostudomány köntösébe bújtatott érzéketlenség és álszent gyógyítás – valójában fegyelmezni, idomítani akarás – csak rontja állapotukat.

6

Alkonyat

Alkonyat

Bella magának való, különc lány. Amikor az anyja újra férjhez megy, az apjához küldi, egy Forks nevű városkába. Itt váratlan fordulatot vesz az élete, amikor megismerkedik a titokzatos Edwarddal. A fiú nem olyan, mint a többi srác: intelligens, szellemes és különleges, hiszen 1918 óta nem öregedett. Edward ugyanis halhatatlan, mint a vámpírok. Ám ő nem vérre szomjazik, a családja más életmódot választott. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki. Ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit. Ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak.