【:: Libabőr 2. – Hullajó Halloween 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Libabőr 2. – Hullajó Halloween (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-10-11 NA Libabőr 2. – Hullajó Halloween

Filmek::Magyar Felirat

01:30:00

Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul indavideo 720p

Libabőr 2. – Hullajó Halloween Online Filmek Magyarul Videa HD A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot.Ha valamelyik rémnek sikerül megszöknie, a hosszú fogság után kiélvezi a szabadságát, és annyit rosszalkodik, amennyit csak tud. A szerző legutóbb ifjú szomszédja segítségével zabolázta meg az elszabadult regényrém hordát – de ezúttal még nagyobb megpróbáltatás várja a könyvek új kíváncsi olvasóit…A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot. Ha valamelyik rémnek sikerül megszöknie, a hosszú fogság után kiélvezi a szabadságát, és annyit rosszalkodik, amennyit csak tud.

 • Kiadási dátum: 2018-10-11
 • Clasificación: 5.6
 • Termelés: Columbia Pictures / Original Film / Scholastic Entertainment / Silvertongue Films / Sony Pictures Animation /
 • Műfaj: Kaland Vígjáték Fantasy Családi Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Libabőr 2. – Hullajó Halloween online filmek ingyen

Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Libabőr 2. – Hullajó Halloween film

Libabőr 2. – Hullajó Halloween filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Libabőr 2. – Hullajó Halloween

 • Deborah Forte
  Producer
 • Neal H. Moritz
  Producer
 • R.L. Stine
  Novel
 • Ari Sandel
  Director
 • Rob Lieber
  Screenplay
 • Rich Delia
  Casting

Megjelenési dátum:
GB 2018-10-11

Film költségvetés:
$35,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Libabőr 2. – Hullajó Halloween

Libabőr 2. – Hullajó Halloween – Filmesek és színészek

Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Jeremy Ray Taylor
Sonny Quinn
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Madison Iseman
Sarah Quinn
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Caleel Harris
Sam
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Wendi McLendon-Covey
Kathey Quinn
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Ken Jeong
Mr. Chu
Libabőr 2. - Hullajó Halloween

Jack Black
R. L. Stine (uncredited)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween videa teljes film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween film letöltés magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online sorozatok, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film ingyen, Libabőr 2. – Hullajó Halloween ingyen film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween youtube film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film nézése ingyen magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween magyar film 720p, Libabőr 2. – Hullajó Halloween akció film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film sorozatok, Libabőr 2. – Hullajó Halloween film letöltés ingyen, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online mozifilm, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film letöltés, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online film mobilon, Libabőr 2. – Hullajó Halloween ingyen film letöltés, Libabőr 2. – Hullajó Halloween online filmnézés, Libabőr 2. – Hullajó Halloween ingyen filmnézés, Libabőr 2. – Hullajó Halloween ingyen online film, Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul videa, Libabőr 2. – Hullajó Halloween videa teljes film magyarul, Libabőr 2. – Hullajó Halloween film a neten, Libabőr 2. – Hullajó Halloween teljes film magyarul indavideo, Libabőr 2. – Hullajó Halloween film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

6.5

Narnia krónikái - Caspian herceg

Narnia krónikái – Caspian herceg

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

8.2

Az igazi csoda

Az igazi csoda

August Pullman úgy született, hogy arca különösen eltorzult. A fiúnak meg kell küzdenie azért, hogy új iskolájában mindenki megértse, hogy ő ettől még egy rendes gyerek és hogy a szépség és kinézet maga csupán a felszín és nem ez ami igazán számít.