【:: Húzós éjszaka Az El Royale-ban 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Húzós éjszaka az El Royale-ban (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-10-04 NA Húzós éjszaka az El Royale-ban

Filmek::Magyar Felirat

02:22:00

Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul indavideo 720p

Húzós éjszaka az El Royale-ban Online Filmek Magyarul Videa HD Hét titkokkal terhelt idegen találkozik a kaliforniai Tahoe-tó mellett az El Royale-ban, egy sötét múltú, lelakott hotelben. Egy végzetes éjszaka folyamán mindenkinek jut egy utolsó esély a megváltására… mielőtt végleg elszabadul a pokol.

 • Kiadási dátum: 2018-10-04
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: 20th Century Fox / Goddard Textiles / TSG Entertainment /
 • Műfaj: Thriller Bűnügyi Rejtély Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Húzós éjszaka az El Royale-ban online filmek ingyen

Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Húzós éjszaka az El Royale-ban film

Húzós éjszaka az El Royale-ban filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Húzós éjszaka az El Royale-ban

 • Drew Goddard
  Director
 • Drew Goddard
  Screenplay
 • Seamus McGarvey
  Director of Photography
 • Lisa Lassek
  Editor
 • Danny Glicker
  Costume Design
 • Drew Goddard
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-10-04

Film költségvetés:
$32,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Húzós éjszaka az El Royale-ban

Húzós éjszaka az El Royale-ban – Filmesek és színészek

Húzós éjszaka az El Royale-ban

Jeff Bridges
Father Daniel Flynn / Dock O’Kelly
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Cynthia Erivo
Darlene Sweet
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Dakota Johnson
Emily Summerspring
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Jon Hamm
Laramie Seymour Sullivan / Dwight Broadbeck
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Chris Hemsworth
Billy Lee
Húzós éjszaka az El Royale-ban

Cailee Spaeny
Rose Summerspring

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Húzós éjszaka az El Royale-ban online film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban videa teljes film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban film letöltés magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban online sorozatok, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film ingyen, Húzós éjszaka az El Royale-ban ingyen film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban youtube film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film nézése ingyen magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban magyar film 720p, Húzós éjszaka az El Royale-ban akció film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film sorozatok, Húzós éjszaka az El Royale-ban film letöltés ingyen, Húzós éjszaka az El Royale-ban online mozifilm, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film letöltés, Húzós éjszaka az El Royale-ban online film mobilon, Húzós éjszaka az El Royale-ban ingyen film letöltés, Húzós éjszaka az El Royale-ban online filmnézés, Húzós éjszaka az El Royale-ban ingyen filmnézés, Húzós éjszaka az El Royale-ban ingyen online film, Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul videa, Húzós éjszaka az El Royale-ban videa teljes film magyarul, Húzós éjszaka az El Royale-ban film a neten, Húzós éjszaka az El Royale-ban teljes film magyarul indavideo, Húzós éjszaka az El Royale-ban film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8.2

Mementó

Mementó

Leonard Shelby életét egyetlen cél vezérli: megtalálni azt, aki megölte és megerőszakolta feleségét és bosszút állni haláláért. Leonard azonban egy furcsa, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Amnéziás és a frissen szerzett élményekre is képtelen emlékezni. Egyetlen dologban biztos csupán: bosszút akar állni. Betegsége azonban különösen megnehezíti ezt. Polaroid képekkel dokumentálja minden lépését, névjegykártyák, dokumentumok, tetoválások segítségével próbálja összerakosgatni élete és a brutális gyilkosság darabkáit. A szálak egyre bonyolódnak, mindenki gyanússá válik, talán még maga Leonard is. A nagy kérdés pedig még mindig nyitva áll: ki a gyilkos?

7.1

Azonosság

Azonosság

Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed, Rhodes, a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris, egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

7.3

Rambo

Rambo

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.