【:: Assassination Nation 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Assassination Nation (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-21 NA Assassination Nation

Filmek::Magyar Felirat

01:48:00

Assassination Nation teljes film magyarul indavideo 720p

Assassination Nation Online Filmek Magyarul Videa HD Négy tinilány a külvárosból hirtelen a nemzetközi média célkeresztjébe kerül, miután egy névtelen hacker kiszivárogtat róluk minden elérhető információt.

 • Kiadási dátum: 2018-09-21
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: Bron Studios / Phantom Four / Creative Wealth Media Finance / Foxtail Entertainment /
 • Műfaj: Thriller Vígjáték Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Assassination Nation online filmek ingyen

Assassination Nation teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Assassination Nation film

Assassination Nation filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Assassination Nation

 • Sam Levinson
  Director
 • Sam Levinson
  Writer
 • Ian Hultquist
  Original Music Composer
 • Marcell Rév
  Director of Photography
 • Ron Patane
  Editor
 • Michael Grasley
  Production Design

Megjelenési dátum:
US 2018-09-21

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination Nation

Assassination Nation – Filmesek és színészek

Assassination Nation

Odessa Young
Lily Colson
Assassination Nation

Suki Waterhouse
Sarah
Assassination Nation

Hari Nef
Bex
Assassination Nation

Abra
Em
Assassination Nation

Bill Skarsgård
Mark
Assassination Nation

Joel McHale
Nick

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Assassination Nation online film magyarul, Assassination Nation videa teljes film magyarul, Assassination Nation film letöltés magyarul, Assassination Nation teljes film magyarul, Assassination Nation online sorozatok, Assassination Nation online film ingyen, Assassination Nation ingyen film magyarul, Assassination Nation youtube film magyarul, Assassination Nation online film nézése ingyen magyarul, Assassination Nation teljes film magyarul, Assassination Nation magyar film 720p, Assassination Nation akció film magyarul, Assassination Nation online film magyarul, Assassination Nation online film sorozatok, Assassination Nation film letöltés ingyen, Assassination Nation online mozifilm, Assassination Nation online film letöltés, Assassination Nation online film mobilon, Assassination Nation ingyen film letöltés, Assassination Nation online filmnézés, Assassination Nation ingyen filmnézés, Assassination Nation ingyen online film, Assassination Nation teljes film magyarul, Assassination Nation teljes film magyarul videa, Assassination Nation videa teljes film magyarul, Assassination Nation film a neten, Assassination Nation teljes film magyarul indavideo, Assassination Nation film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.2

G.I. Jane

G.I. Jane

Ridley Scott, a Gladiátor és a Hannibal rendezője olyan hősnőről forgatott drámaian feszült, pergő akciófilmet, aki az elképesztő katonai szigor és a fizikai megterhelések ellenére is képes kitartani elhatározása mellett, hogy a férfiakkal egyanrangú katona váljon belőle. A katonai költségvetési bizottság elnöke arra kényszeríti a haditengerészet leendő parancsnokát, hogy a katonai szolgálatnál vezesse be a nők teljes egyenjogúságát. A kísérlethez a haditengerészet élgárdájának egyik gyakornokát, a SEALS-kommandó egyik tagját, Jordan O’Neil (Demi Moore) hadnagyot választja. Senki nem bízik a sikerben, mivel a kegyetlen kiképzés során a férfiak 60%-a kiesik a rostán. De O’Neil elszánta magát, mindenképp bizonyítani akar.

5.7

Túl sok nő

Túl sok nő

Mattnek (Jonathan Tucker), a fiatal kollégistának még fél éve van a záróvizsgákig. A tanuláson kívül azonban van még egy életbe vágóan fontos feladata. Meg kell találnia a nyári szünet beköszöntéig azt az ismeretlen lányt, akivel egy buli után egy elakadt, sötét liftben szeretkezett. Matthew beleszeretett a lányba anélkül, hogy egyszer is látta volna az arcát. Ezért elhatározta, hogy megkeresi az ismeretlent, akiről csak annyit tud, hogy 99 társával egy lánykollégiumban lakik. Az egyetlen nyom, amelyen elindulhat, “Hamupipőke” ott felejtett bugyija. Vajon ki lehet az a titokzatos lány? Talán Wendy, talán Dora vagy Arlene? Minden kollégista lányt, no meg a bugyiját tüzetesen szemügyre kell vennie.

7.4

20. századi nők

20. századi nők

A dél-kaliforniai Santa Barbarában járunk, 1979-ben. A film három nőről szól, akik egy 16 éves fiú mindennapjait egyengetik és segítenek neki megoldani az életben felmerülő problémákat, amikkel egy tinédzser fiú szembesülhet.

8

Mustang

Mustang

Öt lánytestvér egy török faluban él nagybátyjukkal és nagyanyjukkal. A kamaszlányok felhőtlen boldogságban vágnak neki a nyári szünetnek, de a bigott török közeg a legkisebb kilengést sem tűri: az egyik szomszédasszony jelenti a lányok erkölcseire vigyázó nagymamának, hogy azok együtt fürödtek a tengerben a falubeli fiúkkal. A nyári vakáció a lányok számára nem azt a szabadságot hozza, amire számítottak, éppen ellenkezőleg, nevelőik egyre drasztikusabb módszerekkel próbálják betörni őket és megakadályozni, hogy az ezeréves tradíciók ellenében viselkedjenek. Az öt lány öt különböző választ ad az elnyomásra.