【:: Rango 2011 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Rango (2011) Online Filmek Magyarul Videa HD

2011-03-02 NA Rango

Filmek::Magyar Felirat

01:51:00

Rango teljes film magyarul indavideo 720p

Rango Online Filmek Magyarul Videa HD A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak – és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.

 • Kiadási dátum: 2011-03-02
 • Clasificación: 6.6
 • Termelés: Paramount Animation / Paramount / Nickelodeon Movies / GK Films / Blind Wink /
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi Western Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Rango online filmek ingyen

Rango teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Rango film

Rango filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Rango

 • Gore Verbinski
  Director
 • John Logan
  Writer
 • John Logan
  Story
 • Gore Verbinski
  Story
 • James Ward Byrkit
  Story
 • Chuck Duke
  Animation

Megjelenési dátum:
US 2011-03-02

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rango

Rango – Filmesek és színészek

Rango

Johnny Depp
Rango (voice)
Rango

Isla Fisher
Beans (Voice)
Rango

Ned Beatty
Tortoise John (voice)
Rango

Bill Nighy
Rattlesnake Jake (voice)
Rango

Alfred Molina
Roadkill (Voice)
Rango

Abigail Breslin
Priscilla (Voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Rango online film magyarul, Rango videa teljes film magyarul, Rango film letöltés magyarul, Rango teljes film magyarul, Rango online sorozatok, Rango online film ingyen, Rango ingyen film magyarul, Rango youtube film magyarul, Rango online film nézése ingyen magyarul, Rango teljes film magyarul, Rango magyar film 720p, Rango akció film magyarul, Rango online film magyarul, Rango online film sorozatok, Rango film letöltés ingyen, Rango online mozifilm, Rango online film letöltés, Rango online film mobilon, Rango ingyen film letöltés, Rango online filmnézés, Rango ingyen filmnézés, Rango ingyen online film, Rango teljes film magyarul, Rango teljes film magyarul videa, Rango videa teljes film magyarul, Rango film a neten, Rango teljes film magyarul indavideo, Rango film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.6

Az útvesztő: Tűzpróba

Az útvesztő: Tűzpróba

Thomaséknak a labirintusból kijutva nem ért véget a megpróbáltatásaik. Többről van itt szó, mint egy játékról. A világ pusztulófélben van és az eddig ismert társadalmi rendszerek eltűntek. Az útvesztő csak egy kezdeti próba volt, és eztán már egy újabb következik, ami jóval veszélyesebb és összetettebb küzdelmeket követel meg.

5.9

Terminátor - Megváltás

Terminátor – Megváltás

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár. Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van.A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

7.9

Terminátor 2. - Az ítélet napja

Terminátor 2. – Az ítélet napja

Mivel a jövőből érkezett emberszerű robot nem tudta feladatát végrehajtani (megölni a nőt, akinek fia majdan a gép elleni háború vezetője lesz), 1991-ben újabb, még félelmetesebb alakváltó halálosztó érkezik. A jövő emberi ellenállási mozgalmának vezére – a jelenben még kisfiú – élete veszélyben van. A múltba visszaküldött harci robot szinte legyőzhetetlen, ám az előző terminátor hasonmása vigyáz a fiúra.

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.