【:: The Night Comes For Us 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> The Night Comes for Us (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-10-05 NA The Night Comes for Us

Filmek::Magyar Felirat

02:01:00

The Night Comes for Us teljes film magyarul indavideo 720p

The Night Comes for Us Online Filmek Magyarul Videa HD A Netflix továbbra is ontja magából a filmeket, és a The Night Comes For Us sem tűnik rossz darabnak, ráadásul témáját tekintve véres akciófilmet ígérnek a készítők. A történet középpontjában egy bérgyilkos áll, aki egy mészárlás során megmenti egy kislány életét, amellyel az ő élete is új értelmet nyer, mivel ígéretet tesz a kislánynak, hogy bármi áron megvédi. Hogy ki veszi fel a kesztyűt a mesterien képzett banda ellen? Hát Iko Uwais karaktere, Arian.

 • Kiadási dátum: 2018-10-05
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: Screenplay Infinite Films / XYZ Films /
 • Műfaj: Akció Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

The Night Comes for Us online filmek ingyen

The Night Comes for Us teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek The Night Comes for Us film

The Night Comes for Us filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. The Night Comes for Us

 • Timo Tjahjanto
  Director
 • Kimo Stamboel
  Producer
 • Nick Spicer
  Producer
 • Todd Brown
  Production Executive
 • John Radel
  Co-Producer
 • Jonathan Satyabudi
  Associate Producer

Megjelenési dátum:
ID 2018-10-05

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Night Comes for Us

The Night Comes for Us – Filmesek és színészek

The Night Comes for Us

Joe Taslim
Ito
The Night Comes for Us

Iko Uwais
Arian
The Night Comes for Us

Asha Kenyeri Bermudez
Reina
The Night Comes for Us

Sunny Pang
Chien Wu
The Night Comes for Us

Salvita Decorte
Shinta
The Night Comes for Us

Abimana Aryasatya
Fatih

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: The Night Comes for Us online film magyarul, The Night Comes for Us videa teljes film magyarul, The Night Comes for Us film letöltés magyarul, The Night Comes for Us teljes film magyarul, The Night Comes for Us online sorozatok, The Night Comes for Us online film ingyen, The Night Comes for Us ingyen film magyarul, The Night Comes for Us youtube film magyarul, The Night Comes for Us online film nézése ingyen magyarul, The Night Comes for Us teljes film magyarul, The Night Comes for Us magyar film 720p, The Night Comes for Us akció film magyarul, The Night Comes for Us online film magyarul, The Night Comes for Us online film sorozatok, The Night Comes for Us film letöltés ingyen, The Night Comes for Us online mozifilm, The Night Comes for Us online film letöltés, The Night Comes for Us online film mobilon, The Night Comes for Us ingyen film letöltés, The Night Comes for Us online filmnézés, The Night Comes for Us ingyen filmnézés, The Night Comes for Us ingyen online film, The Night Comes for Us teljes film magyarul, The Night Comes for Us teljes film magyarul videa, The Night Comes for Us videa teljes film magyarul, The Night Comes for Us film a neten, The Night Comes for Us teljes film magyarul indavideo, The Night Comes for Us film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6

Ízek, imák, szerelmek

Ízek, imák, szerelmek

Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, bár maga sem tudja pontosan, hogy mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, Steventől, és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. De igazából ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világkörüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal.

6.2

Merantau

Merantau

Yuda egy Minangkabau,aki elsajátította Silatet,hogy kövesse a Merantau hagyományt, elhagyja a szülővárosát hogy tapasztalatot és sikert szerezzen a nagy Jakartában.Azt tervezte, hogy Silatet tanítja gyerekeknek, de a címet amit kapott az nem létezik, lerombolták. Yuda hajléktalanná vált, és a pénztárcáját is ellopta egy gyerek, Adit. a tolvaj üldözése közben találkozik Adit nővérével, Astrivel,akinek gondjai vannak a főnökével,amikor tettlegeségik fajul a dolog Yuda közbe lép. Jó tett helyébe jót ne várj,Astri lehordja Yudát mert miatta elveszíti munkáját.

6.9

A veszélyes élet éve

A veszélyes élet éve

A történet a hatvanas évek közepén játszódik az egzotikus Indonéziában, Sukarno elnök hatalmának vége felé, nem sokkal a vietnami háború kitörése előtt. A térség egy igazi politikai időzített bomba: a legkiválóbb helyszín a veszélyt kedvelő tudósítók és újságírók számára. Hősünk, Guy Hamilton, az ifjú újságíró is az efféle izgalmakat keresi. Nem sokat tud az országról, de hamarosan megismerkedik a különös, félig kínai, félig ausztrál származású Billyvel, aki mindent tud az országról, és ismer mindenkit, aki számít. Guyt többek között egy mandátuma vége felé járó brit attasénak, Jillnek is bemutatja, aki hamarosan a fiú szeretője lesz. És a három ember mindennapjain keresztül megismerhetjük a forrongó Távol-Kelet eseményeit.